Čestitke za ponove.

Pa poprilično skup iskreno, dala bi se i fina serija 20 kupit za te novce i gledao sam i 20 i 30 seriju, ali na svakom mi je nešto falilo.
Da li je 20 serija dosta bolja od ove? Jel jači traktor, koja su bolja rešenja?
Za 30 znam da je sa kompjuterskim podešavanjem, i prilično komplikovaniji za održavanje.

Za održavanje osnovno su jednaki. Serija 20 od 2004. godine prelazi na CR, to je neka razlika osim u samom izgledu vanjskom, a sa 30 Premium verzijom je neki veći pomak bio u kabini i samim opcijama podešavanja, ali ima ih svakakvih ovisno o opremi.

Po meni 20 serija je jedna od "najlosijih" Dzondirovih tvorevina.
20 serija je pocela sa nekim inovacijama koja je imala decije bolesti. Po mom misljenju 10 serija je bolja, a sa 30 serijom Dzondir je ponovo napravio pravi potez.
Posle su ponovo usrali sa M serijom.
Smatram da im ta M serija, al ne ova sad M serija nego ona prva, nije uopste trebala. To je bilo planski namenjeno za trzista kao sto su nasa.
Da se razumemo ni 20 seija ni M nisu losi, vec smatram da nisu dostojni JD imena.
Al svakako i sa svim ovim JD ostaje umero uno 😇

Da me kolega Montoya ne bi prozivao evo i mog "ponova" starim traktorom.
Jer tako smo u mogucnosti....
IMG_0219.jpg

IMG_0215.jpg

IMG_0218.jpg

To je masina od traktora,moj sad ide na detaljni remont.. sve cestitke

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Cestitam! Dobri traktori! Mali potrosaci a rezervoar malo veci.
A 758... 2x40... Vi poznajete svoje njive. Kod mene isti takav (doduse u nasoj najtezoj zemlji) samo sa tegovima u zadnjim tockovima nije mogao da mrdne sa 757... Obustavio je napad... Na nekim drugim parcelama - laksa zemljista - je sasvim ok orao 7506 i 757.

Pazar je pao sasvim slucajno (neko kaze da je to najbolja kupovina), isli smo da gledamo auto za sina i kad smo pazarili auto u razgovoru uz kafu je pomenut i traktor.Kupljen je u Putincima.
Placen 3900e ,posle 2 dana donet ,promenjeno ulje ,filteri i kajis od alternatora ,i otisao na probu (oranje u lugu) polozio je ispit.
Ima nekih sitnica i uloga oko 250-300e al' to sve kad stignem.Rakovica ostaje jer sam emotivno vezan.... ;) (ima posla i za nju)
Hvala svima na cestitkama.

Mislim da je od njega ,firma im se zove Boni-metal a matori je Nikola.
Jel znas sta o istoriji traktora pozitivno-negativno ,svaka inf. je dobrodosla?

Traktor je iz Golubinaca kupljen pre nekoliko godina u ipravnom stanju, a kod njega nije ništa ni radio jer je zemlju dao u zakup.

Nazad
Vrh