Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@dragan.kovacev ko je proizvođač plug?
Meni si poslao pre mesec dana slike a ovde tek sad objavljujesKad vide Milovanov plug setih se da je i meni stigao
Tezak je i ovaj straota! Ja sam zapravo trazio laksu varijantu od 1300kg a dobio sam od 1860kg. Tako da je odmah letela cetvrta glava pa sada iznosi 1500. Uzorao sam oko 12kj jako lepo i lako radi, al bice neke prepravke sitne oko predpluznjaka. Stavicu slike u temi pug kako sada izgleda.Pljunuta kubota, tj kverneland... A za original znam i ja da je težak u majčinu, ima opciju da bude polu nošeni u transportu.. Ne znam za ovog turčina koliko je kg, ali svakako lepo izgleda..
Hvala. Bice vise slika u temi FendtЧеститам. Да добро служи. Било би лепо још која детаљнија слика.
Zahvaljujem. Traktor je kupljen nov kod nas, nije iz uvoza, poslednjih 6-7 godina je stajao, zbog toga i ima malo rh.Čestitke kolega. Odličan traktor, imaju ga ovde drugari, stvarno prava mašina za sve poslove. Malo RH ima gledajući koje je god. Samo neka se okreće RH i dalje bez kvara.
Sent from my S60 using Tapatalk
Konačno stiglaMilan69 Link Akses Spesial Raih Kemenangan Dengan Mudah Paling TOP#1
Milan69 menyediakan link akses spesial dengan memberikan kemenangan dengan mudah dan sudah terbukti situs paling TOP #1.fotkica.com
Odlična serija 400.