Nosivost je 5 tona.Nosivost ove zelene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nosivost je 5 tona.Nosivost ove zelene?
A ja juce prolazim pored kuce i razmisljam dal da te nazovem i ajde zurim nemam kad pa necu a mogao sam i cast da uhvatim .Pre neki dan stigla.
Nedavno izmedju pivnica i despotova cujem 14.000€ jutro… mislim da ce pametnije biti kupiti neki stan..Juče sam bio kod neke babe, prodaje zemlju pored mene. Kaže pitala je komšiju pošto je zemlja, kaže kada je rekao da je samo 8000 e po jutru neprijatno se iznenadila. Kaže na televiziji su govorili da je zemlja enormno poskupela da se moze dobiti i 20 000e. Inače u pitanju je 3. i 4. klasa gde zna voda da leži, nekih 3 km od asfaltnog puta
E sad si me naljutio, znaš da su vrata otvorena uvek. Hvala, kad sledeći put prolaziš svraćaj nemoj da te zovem. PozA ja juce prolazim pored kuce i razmisljam dal da te nazovem i ajde zurim nemam kad pa necu a mogao sam i cast da uhvatim .
Salim se malo Gorane, neka dobro sluzi.
Nema potrebe za ljutnjom, bio sam u Baricama i tu kod tebe u Lokvama i posteno sam se naradio i umorio a i zurio, sledeci put kad budem u okolini zovem te.E sad si me naljutio, znaš da su vrata otvorena uvek. Hvala, kad sledeći put prolaziš svraćaj nemoj da te zovem. Poz
Nadam se,vlasnik takodje radi sa 82 svoje parceleVeoma zanimljiva sejalica.Hoće Rus raditi sa njom?Teška je poprilično.
Nisi dobro razumeo, kukuruz,suncokret ne moze, zita,repica soja, pokrovni usevi mozeKoolika je cena tog zadovoljstva, i dali sam dobro razumeo da seje i kukuruz i pšenicu?????