Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A to je već dovoljno. Ovo obilazim kao mačak sa dve brazde.Isto ti je samo se dosta lakše zatrpa razor sa više brazdnim.
Ali ipak duplo brže nego nekad sa jednom. Nekad čaša može da bude i polu puna.A to je već dovoljno. Ovo obilazim kao mačak sa dve brazde.
Znam ja i oranje sa jednom brazdom i veo dan za 1.5 kj oranja. Došao sam do jačeg traktora pa sam kupio 757 plug, ali sam bio mnogo zadovoljniji sa 756 plugom, po pitanju složenosti oranja.Ali ipak duplo brže nego nekad sa jednom. Nekad čaša može da bude i polu puna.
Milovane neka je sa srecom , da te posluzi, nego ja ne razumijem ovu cifru, koliko evra? Ako je 382 hiljade dinara to je 3300 evra, sto je premalo, a da je 3,8 miliona to je opet nemoguce?Cena sa crtalom je 382000.00 sa pdv-om
Mogao sam da dodam ali nema potrebe,ima i ritske zemlje gde pretpluznjaci samo smetaju.
Ne znaci mi nista da se ne vidi ni jedna slamka,navikao sam i kad podrivam da bude zetvenih ostataka na povrsini
Da sluzi masina i da usnimis kako radi.. I ocekujemo neku procenu kvaliteta tamo krajem godine kad se zavrsi zimsko..Plug bez crtala je 3040e,a crtalo je 170e+pdv.
Ja nisam hteo ni crtalo,ali oni prodaju plug sa opremom sa kojom je stigao. A nisam hteo zbog 200e da cekam drugi plug
4×30,4×35,4×40,4×45cmMilovane, koji je zahvat pluga?
Hvala.Da sluzi masina i da usnimis kako radi.. I ocekujemo neku procenu kvaliteta tamo krajem godine kad se zavrsi zimsko..
Odlicno, ako se pokaze dobro mozda padne jedna glava manje kod nasHvala.
Ako stignemo pre zetve,imamo da oremo 40ak ha parloga i posle ce biti zimskog oko 270kj,tako da ce imati gde da se pokaze.