Kad si ga porucio? Ja sam zvao pre dva meseca i rekli mi da do juna nema nista. Ni kod njih takodje ni u MBV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad si ga porucio? Ja sam zvao pre dva meseca i rekli mi da do juna nema nista. Ni kod njih takodje ni u MBV.
Juce je stigao sleper i Turske. Nisam porucivao jer nece da prihvataju vise porudzbine i kaparu. Rekli su da ocekuju kraj aprila isporuku iz Turske pa sam zvao svake nedelje proveravao da li je stigao i kada ce stici. U mbv mi rekli isporuka pre jula nece biti kada sam zvao pre mesec dana.Kad si ga porucio? Ja sam zvao pre dva meseca i rekli mi da do juna nema nista. Ni kod njih takodje ni u MBV.
Obrtac 4 brazde je tezak za nosenje i hoce da se popusti menjac.Миловане, а што равњак?
Обртач плуг је предност и раду, поготово на већим парцелама, никако престиж.Човек не болује од престижа шта други имају и ко ће шта мисли и каже купио је оно што му тренутно највише одговара
Проблем? Њега нема, сем што није у реду давати у туђе име одговоре...Лепо је човек објаснио шта је ту проблем