Čestitke za ponove.

Zasto im je kabina pomerena u stranu ?.

Tih godina su vise proizvođača tako radili, konkretno ovde su zarad nekih pola kubika bunkera smaknuli u stranu a možeš videti na drugoj slici kako bunker “obilazi” kabinu a ne smanjuje vidljivost jer je tu smeštena kontrolna tabla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

stigao i meni ponov, pre 7 dana..

a i plug sam uzeo danas za njega, nadam se da ce ga dobro vuci? krone mustang 120/3

dobio sam uz plug i pretpluznjake, crtalo (koje treba popraviti) i onaj "noz" sto ide na zadnju glavu, umesto crtala

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Aha.Vidim da Vasa redovno izbacuje slike na njihovoj face stranici pa sam pomislio da im je on Đenka. 😂 Da sam se odlučio sada bi i meni stigao Brus Li ali nisam mogao toliko dugo da čekam.

Da je Vasa Đenka, šta bi bila Ljubinka? :)
P123, može neka slika iznutra (može i spolja)?
Tačnije, zanima me šta su uradili da dobiju brzinu traktora 40km/h... Ubacili reduktor kao kod Mtz-a, pa ubrzali kompletan menjač ili ima više rangova brzina ili nešto treće..... Hvala, i da vas dobro služi! A plug..... Ma ima da ga vuče ko sumanut.

bice jos slika kad ga operem, od nedelje kad ugrabim vremena. sramota me ovako da ga slikam blatnjavog :) :) .. da, ubacili su reduktor sa leve strane na kom ima "brze" i "spore". ne oseti se velika razlika ali to mu je valjda dovoljno da moze da ide cak i koji km preko 40 km/h, po GPS-u. sa desne strane dva menjaca, kao i na starijim modelima, na jednom je R-L-M-H a na drugom 1-2-3-4

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Evo ja se ponovio
8e4858cbe44bd96c4b7d5c256722f5bf.jpg
69b9a47cc55c0c0ea854b072e90a2eba.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh