worm
Član
Koliko je ovaj Donder, i ja se nešto razmišljam da uzmem ovako nešto za mog kineza da ubrzam radove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto imam obican rasturivac jedno laicko pitanje. Da li krupnoca tj. granulacija i sipljivost uticu na kolicinu razbacivanja.A gde sam ja napisao da ima veze sa količinom bacanja? Vrati se nazad i pročitaj. Lepo sam napisao da nisi u pravu za mikserov rasipač jer su njegovi diskovi OM a ne OS. I ti brojevi koje dobije u aplikaciji za Os diskove ne štimaju za Om a ni obrnuto. A evo i bećarov rasipač je sa takvim diskovima.
Hahah, to niko ne zna. Realno kad razmislim ni sam ne znam kako bih napisao snagu. Ako ga voziš sa ugašenim kardanom do 16 brzine ima 155 ks, u ostalim slučajevima 181. Pokušavam da nađem najlakše objašnjenje...Što na njemu stoji oznaka 155 a ima 181 ks? Jel to da prevari poreznike i one na tehničkom pregledu?