Čestitke za ponove.

Meni od 1200l zavrsava posao,bas gledam turske i vidim mahom donder se uzima..Hms nije los ali i cena sama kaze sta je dobro

Послато са SM-T510 помоћу Тапатока
Bolje uzmi onda 1500l, jednog dana ćeš preći na džambo vreće i onda 1200l za 2 vreće bude tesno, zato npr. 2 vreće ureje (500 ili 600 kg)u 1500 stane taman

[mention]Bećarr94 [/mention] I ja imam diskove 18-24.
Ima sigurno, ne znam sada napamet dokle idu brojevi da se zaokrenu lopatice. Za ureu elixirovu ti je recimo na 24m i 10kmh podesavanje lopatica 66/91

Sent from my iPhone using Tapatalk

[mention]Bećarr94 [/mention] I ja imam diskove 18-24.
Ima sigurno, ne znam sada napamet dokle idu brojevi da se zaokrenu lopatice. Za ureu elixirovu ti je recimo na 24m i 10kmh podesavanje lopatica 66/91

Kod mene je skala na maloj lopatici oko 30 a na velikoj oko 50 preko toga nema,sutra cu videti pa cu ti reci tacno...

[mention]Bećarr94 [/mention] Znam sta je, tvoji diskovi su OM, a moji OS. Kod tebe bi recimo za ureu elixirovu podesavanje lopatica bilo 16/51... Kad si ga uzeo?

[mention]Bećarr94 [/mention] Znam sta je, tvoji diskovi su OM, a moji OS. Kod tebe bi recimo za ureu elixirovu podesavanje lopatica bilo 16/51... Kad si ga uzeo?

Pa ja podesavam na aplikaciji za OM i tacno je u kilu,zato si me zbunio kad si rekao da treba da se stavi za OS ... Proletos sam ga kupio

[mention]Bećarr94 [/mention] Da, da, to je to... I ja idem preko app, verzija OS... Razumeli smo to je najbitnije...

[mention]sinisa1979 [/mention] I moj je noviji, to sto sam mu napisao nema veze sa brojevima za stelovanje kolicine rasipanja, tj. Ima, ali kad se instalira app, odabere se ZAM (OS), i nema greske sa kolicinom i zahvatom rasipanja, provereno...

A gde sam ja napisao da ima veze sa količinom bacanja? Vrati se nazad i pročitaj. Lepo sam napisao da nisi u pravu za mikserov rasipač jer su njegovi diskovi OM a ne OS. I ti brojevi koje dobije u aplikaciji za Os diskove ne štimaju za Om a ni obrnuto. A evo i bećarov rasipač je sa takvim diskovima.

Polako Rambo, vidis da smo utvrdili da su razliciti tipovi diskova. Znam razliku izmedju OM i OS ono sto nisam znao je kad su ubacili OM.

Resili smo problematiku kao normalan svet, u prethodnih par postova, nema potrebe da isterujes pravdu.

Nazad
Vrh