Čestitke za ponove.

Sinisa malo sale sto se tice prljanja,traktor koji to treba da radi je Bizi sto bi rekli ameri,fali mi jos jedan traktor za tu operaciju,radi se vise poslova u isto vreme,setva psenice tanjiranje setvospremiranje i bacanje vestaka,pa da bi sve pomenute radnje bile aktivne djubrivo mora da baca ferdza sa vikonom,sreca pa ga nisam prodao,donder ce da baca 6 24 12 za zoravanje

[mention]sinisa1979 [/mention] I moj je noviji, to sto sam mu napisao nema veze sa brojevima za stelovanje kolicine rasipanja, tj. Ima, ali kad se instalira app, odabere se ZAM (OS), i nema greske sa kolicinom i zahvatom rasipanja, provereno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znaci donder je medju boljima kod nas kad svi uzimate njega

Послато са SM-T510 помоћу Тапатока

Medju boljima je on bez problema, osim sto im jos nije cena otisla u nebesa... Napravili su Turci odlican posao...

Medju boljima je on bez problema, osim sto im jos nije cena otisla u nebesa... Napravili su Turci odlican posao...

Vidim i Irtem ima neke rasipace sad nove generacije,znaci ovaj je no 1. koliko moze da se natovari u ovaj od 1200l jel znas mozda ?

Ne znam za Irtem stvarno... Sto se tice Dondera, nikakvu manu jos nisam zapazio, precizan je, konstrukcijski je jak, sve je na svom mestu, kao i na brendu, jedino sto je od svog originala Amazone-a jeftiniji zavisi od modela od 3-5 puta. Ja imam od 2500l, glatko stane 2t, moglo bi jos oko 200kg... Mada zavisi od granulacije...

Ne znam za Irtem stvarno... Sto se tice Dondera, nikakvu manu jos nisam zapazio, precizan je, konstrukcijski je jak, sve je na svom mestu, kao i na brendu, jedino sto je od svog originala Amazone-a jeftiniji zavisi od modela od 3-5 puta. Ja imam od 2500l, glatko stane 2t, moglo bi jos oko 200kg... Mada zavisi od granulacije...

Meni od 1200l zavrsava posao,bas gledam turske i vidim mahom donder se uzima..Hms nije los ali i cena sama kaze sta je dobro

[mention]Paracinac88 [/mention] Donder je odlican izbor, neces se pokajati!
Jebote da znaju kako ih hvalim suzu bi pustili ovi u fabrici!

Nazad
Vrh