Čestitke za ponove.

@nesic placen je 13500€ + pdv, za sada mi se svidja kako radi

Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka

Ne bih da ulazim u polemiku, ali ima ih koliko hoces.
Ja sam nekada davno bio ubedjen da je Kverneland najbolji, ali sam onda video Potinger, Kuhn, Ermo itd itd
Svaki je jeftiniji i svaki ore u najmanju ruku kao Kvernelad, a neki mnogo bolje zaoravaju zetvene ostatke kukuruza.

@paorpaor ja nisam te plugove gledao na YT, nego sam ih posjedovao i radio s njima, a zemlje imam od pijeska i šljunka, pa do takve ilovače da ti se povraća kad ju moraš obrađivati. KV je definitivno No.1. I sad imam Regenta koji spada u neku "bolju" marku, i mogao bih ga hvaliti, ali realno, daleko zaostaje za Kvernijem. Što se tiče zaoravanja kukuruzovine, prvo je tu bitan ljudski faktor, to jest, kako vozač podesi plug, zatim ima nešto i u tome da nije isto zaoravati masu kukuruza koji je dao 7 ili 15 tona po ha. A i uspoređivanje plugova po sposobnosti zaoravanja je prošlost, svatko tko mari više ne radi bez tarupa.

@Kojcica Amazone je samo prefarbani V&N, a on je tek neka srednja klasa pluga.

Žao mi pto nisam slikao novi kvernerland zašao u više mase gdje nije duže orano sav se zaštopao.
Koliko košta sramota

2017god jedini plug koji je mogao da ore u zapekloj ritini a da nista ne pukne je upravo Kverneland,Vogele i Kuhnove su ovi veliki parkirali i jedini plug koji orao je Kverneland 6brazdi i vukao ga je traktor od 380ks.
Ne bi rekao da je to los plug,moje misljenje da su on i Lemken najizdrzljiviji plugovi. Ovde je Puma 155 kuhn 123 4 brazde kidala osovinu i svasta nesto

Nazad
Vrh