Čestitke za ponove.

Ima kod nas , ima nezeljenu osobinu da oce u radu da prikljesti operatera izmedju njega i traktora.

Baš sam zbog toga (i meni je palo na pamet) probao koliko može da se okrene, ravno 180 stepeni, nikako me ne može pričepiti jer ne može prići blizu traktora. Ima i sjedište ali traktor bi morao biti bez kabine pa ću raditi bez njega. Zanimljivo je da radi dosta brzo čak i dok je IMT539 u leru, traktor tako osjeti opterećenje naravno kada dižem ruku. Uglavnom će biti zakaćen za Zetora 7045, razmišljam jel zgodnije da radim na 1000 obrtaja kardana.

Baš sam zbog toga (i meni je palo na pamet) probao koliko može da se okrene, ravno 180 stepeni, nikako me ne može pričepiti jer ne može prići blizu traktora. Ima i sjedište ali traktor bi morao biti bez kabine pa ću raditi bez njega. Zanimljivo je da radi dosta brzo čak i dok je IMT539 u leru, traktor tako osjeti opterećenje naravno kada dižem ruku. Uglavnom će biti zakaćen za Zetora 7045, razmišljam jel zgodnije da radim na 1000 obrtaja kardana.

Ako je peshi ili neka njegova kopija onda ne pricepljuje kako ti mislis zakretanjem, nekoliko slucaja za koje znam niko nije nastradao da mu je nesto polomljeno. Kod utovara se podigne , jer ima oslonac samo prema dolje.

Jedino na rusa kad sam kačio nije se odizao grajfer pri maksimalnom zakošenju, jer on ima dvosmerni klip hidraulike, a imt-jci još kako, bez kabine traktor nije problem, al sa kabinom je zeznuto, ja sam skidao zadnje staklo pa sedeo u kabini, i onda kad i udari udari u kabinu... Njje za zezanje u opšte..

Ako je peshi ili neka njegova kopija onda ne pricepljuje kako ti mislis zakretanjem, nekoliko slucaja za koje znam niko nije nastradao da mu je nesto polomljeno. Kod utovara se podigne , jer ima oslonac samo prema dolje.

Marka je Leon, proizveden u Italiji ili Švajcarskoj, ima na njemu pločica sa njemačkim natpisom ali i sa italijanskim a uvezen je iz Švajcarske. Misliš dakle da će se podići u stranu kada uhvati teret dok je skroz zakrenut? Nadam se da neće jer kod mene baš tako mora raditi, prostor je jako tijesan i djubre će hvatati pri maksimalnom zakretanju u stranu na lijevu stranu a istovarati ga u prikolicu tačno iza traktora. Jbga gledao sam kada sam ga isprobavao, ima dosta široke hidraulične stabilizatore , valjda neće biti problema. Čak razmišljam da ga zbog prostora prikačim za IMT539, tako ću biti dosta komotniji dok budem radio, kod Zetora je kabina baš ogromna ali sa druge strane Zetor je mnogo teži i stabilniji kao oslonac. Šta bi vi preporučili?

Radim sa slicnim utovarivacem, ima isto tako siroke stabilizatorske noge, dok nisam skonto na sta treba paziti bilo je naglog zakretanja, utovarivac treba biti postavljen horizontalno, znaci ako traktor koji tovari stoji u strani ne mogu se obe stabilizatorske noge jednako podignuti vec ga treba izravnati, u tom slucaju lijepo ide lijevo desno bez zalijetanja, ako se dize prednji kraj traktora treba manje grabiti.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Marka je Leon, proizveden u Italiji ili Švajcarskoj, ima na njemu pločica sa njemačkim natpisom ali i sa italijanskim a uvezen je iz Švajcarske. Misliš dakle da će se podići u stranu kada uhvati teret dok je skroz zakrenut? Nadam se da neće jer kod mene baš tako mora raditi, prostor je jako tijesan i djubre će hvatati pri maksimalnom zakretanju u stranu na lijevu stranu a istovarati ga u prikolicu tačno iza traktora. Jbga gledao sam kada sam ga isprobavao, ima dosta široke hidraulične stabilizatore , valjda neće biti problema. Čak razmišljam da ga zbog prostora prikačim za IMT539, tako ću biti dosta komotniji dok budem radio, kod Zetora je kabina baš ogromna ali sa druge strane Zetor je mnogo teži i stabilniji kao oslonac. Šta bi vi preporučili?

sremac84 ti je objasno utovarivac se digne i prikljesti operatera , nema to veze sa osloncima , poluge traktora su plivajuce i prema gore ih nista ne drzi , to traje kratko da bi covjek odreagovao. Taj tip je predvidjen da se upravlja iz kabine.

Hahaha, ne javljam se jer nemam ni jednu sliku da postavim, sve sam radio na vrat-na nos, žurio da radim kukuruze, jedva sam to dovezao kući. Hvala svima na lepim željama, baš sam se prijatno iznenadio koliko mi se ljudi javilo. Ako neko bude ovih dana u prolazu, neka se javi i navrati na čast. Inače nisam hteo ništa da objavljujem zbog snimka, hteo sam da bude iznenađenje ali su me iz Titan Machinery preduhitrili...

Juce se malo ponovio
a9af4df66e4eb3f4e46f5b0af436f8ba.jpg

Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh