Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
3000 goriva i ostalo jos. A i brat usput u Zablju kod nekog coveka uzeo zaenji most za zmaj 142.Dok dodjes do Ade i vratis se ode razlika u ceni
Uopste nisi pogresio, Consumove tanjirace su dobre. Mi smo prodali dosta ove godine za sad nijedna reklamacija. Koliko vidim ova je teska vucena, i kao sto si naveo sasija je od cetvrtastih cevi 160x100 debljina zida je 8mm.
Ima kod nas , ima nezeljenu osobinu da oce u radu da prikljesti operatera izmedju njega i traktora.Konačno da se riješim ručnog tovarenja stajnjaka, našao sam mašinu koja može to da radi. Problem je položaj bazena, jako je tijesno i pod krovom je, nijedan utovarivač ne može da radi a probali smo sa par (oni veći na točkovima) no niko u široj okolini nema ovakav nošeni. Uvoz i Švajcarske, stanje je izuzetno dobro, nema jednog jedinog eura ulaganja. Zanimljivo je da je izuzetno malo korišten i bio je garažiran pa je i boja odlična. UZ njega sam dobio grajfer za djubre kao i pravu pravcatu kašiku za kopanje koja je 100% nova i nikad nije ni montirana na utovarivač. Radi se o Leon T400SL, našao sam podatak da je maksimalna nosivost 360kg kada je ruka maksimalno ispravljena na 4 metra, ne znam koliko može da digne kada je skupljena.
Kod mene će tovariti stajnjak (nekih 20 prikolica godišnje), kopati kanale i šančeve koje sam do sada ja kopao ašovom, utovarati i istovarati rolo bale te ih redati, dizati i premještati sve moguće i nemoguće (a toga uvijek ima) te mi sve u svemu značajnoo sačuvati leđa. Plaćen je 1500 Evra, mogao sam za stotinjak eura više uzeti veće i jače mašine no ova vrsta je jedina koja može da radi najvažniji posao - utovar stajnjaka.
Ima na onom limu sto dodje preko diskova,urezan navoj,pitao servisera da li je to za nagazne,kaze on nemam pojmaČestitam, neka služi
Jel se mogu ubaciti nagazni točkovi na svakoj bateriju kao dodatna oprema?