Obavešten sam za Nikolinu ponovu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li seckalicu stavljas kao posebnu masinu ili kao sto sada radi amazone da seckalicu montirasu sklopu a ide spred tanjirace.Evo i ja se ponovio,uzeo od Bukura seckalicu. Sutra montaza,a ovih dana i proba
anna kendrick wallpaper
Sutra menjam,pa javljam kako sam prosaoMilovan da li smatraš da će se lako menjati segmenti seckalice i Kembridžu valjka? Meni to deluje kao ozbiljan posao, segmenti teški, malo i teško dostupno. No jeste zgodno imati dve mašine od jedne.
Ti iz Čuruga a nije žuta felna? Nek te dobro služi.
Au, prava stvar. Jel to dupli ponov, koje su karakteristike?Ja uvek teram kera Hvala!
Jeste dupli, 126 ks,6 cilindara. Ima ogibljenje prednjeg mosta i ogibljenje kabine. I stavljena je najjaca hidroulika. Ima bord kompjuter i to je to.Au, prava stvar. Jel to dupli ponov, koje su karakteristike?
Dejane koja je fora za tu automtsku prednju vucu? Jel nju treba da izbegavam?Opa, cestitam.
Ne zaboravi, prednju vucu nikako na ono A dugmence.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Nju nikako nemoj ukljucivati. Odu lamele u garanciji. Nije napravljeno da se pali gasi. Nego da upalis i da vozis tako.Dejane koja je fora za tu automtsku prednju vucu? Jel nju treba da izbegavam?
Nju nikako nemoj ukljucivati. Odu lamele u garanciji. Nije napravljeno da se pali gasi. Nego da upalis i da vozis tako.
A oprema ti je odlicna. I bez svega toga je udoban. A kamoli tls i ogibljenje kabine.
To kuhn 123 tj naslednik neki njegov ?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk