Čestitke za ponove.

Ovo je t4 powerstar ili Case Farmall C. To je sve slicno. 55c greska sto ga nisam kupio za 19+pdv (ili tako nesto). Ubilo se za vocnjak.
Nije Sent Valentin. St Valentin je Profi (Maxxum Case) i Puma kao i Steyr paralela. Terrus ne znam ali me ne bi cudilo da je Basilendon (ili kako se vec kaze iz UK).

Bila je neka akcija (cisenje zaliha, sta vec) i jedan je kupljen u selu za vocnjak. Soferi kazu da je odlican. Verovatno je taj sa klot opremom, ali mi i ne treba nista. Svakako bi samo prskao.

Imao prednju vucu,klimu,radio,klizna poteznica... nije imao prednje tegove,prednje blatobrane i pomocno sediste.
Bojceticu bio sam kod coveka koji je posle kupovine stavio gume tipa 12.4 R 36 mogu ti reci drugi traktor, rame uz rame sa JX80 i slicni.

Moglo je, neki su stavljali kasiku na dzojstik. Iskreno ne secam se vise kako su radili,ali bez nekih velikih prepravki, jer je kasika dodavana u Adutu.

Ovo je t4 powerstar ili Case Farmall C. To je sve slicno. 55c greska sto ga nisam kupio za 19+pdv (ili tako nesto). Ubilo se za vocnjak.
Nije Sent Valentin. St Valentin je Profi (Maxxum Case) i Puma kao i Steyr paralela. Terrus ne znam ali me ne bi cudilo da je Basilendon (ili kako se vec kaze iz UK).
Ima kod mene u selu jedan takav,covek obradjuje preko 100kj.prskanje,setvu,vestak pa cak i u prevoz ide,zapravo traktorcic

Za koga je pitanje? Možda ne vidite jer je preko tapatalka postavljeno

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Nazad
Vrh