Čestitke za ponove.

E moji dečaci,pazite se održavanja tih Kubota.Pričao neki dan sa jednim koji je imao jedan od tih i mogu vam reći da je najsretniji bio kada je udao

Kvario se nije sigurno. Po vocnjacima ih ima puno i svi rade pun gas i vozi ko stigne. Mada ovo su mali modeli 50-80ks za uzanim trapom, mozda kod vecih ima nekih problemcica.

Ovo je 170ks, tako da je keš varijanta. Ipard je samo do 100kw.
Inace, tesko da se taj traktor može čipovati, jer je to 4cil i 170ks, mislim da je neki maksimum izvučen, a da ima dugotrajan vek.
Koliko je težak bez tega? Posto je I model od 130ks identičan ovome, a sa prednjom hidraulikom i ogibljenjem prednjeg mosta, teži 6,6t.

Pošto sam gledao na telefonu, nisam zapazio da je ova Kubotca 170 , ali onaj NH je 126, pa sam zato postavio pitanje da li je preko Iparda ?

Ponova od pre par dana. Treba da se naoštre noževi, Dobrinčan kaže da ću dva dana oštriti noževe da bi 577 mogao lako da pogoni tarup :D I semering kod pogonskog kućišta treba da se zameni.
a8895f910ea511f4e108b65341b4193e.jpg
f90e989a7681539f94f44edc83ef03cd.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Neka dobro sluzi :ppozdrav: . Brusilicu u sake i jedan po jedan noz lagano,lakse traktoru,lakse tarupu manje goriva ces trositi. :osmeh:

Nazad
Vrh