Čestitke za ponove.

I ja sam se malo ponovio.Sad je Ruja max iskoriscen.
8a3da614a100b50f74513d6cedc135ae.jpg
94a3bdbd498f9ce982c0caaac9b36cfa.jpg
6289c6096898a348d81632788cf37e9c.jpg

Sent from my SM-J610FN using Tapatalk

To sam slucajno naleteo na fb. grupa Dobra Zemlja.Sto Matic kaze koliko cene,extra sam prosao.

Pravo da kažem, nije ni bio cilj da pun nosi. Ali jeste nosio u nosiljku 500 kg semena pšenice, pa mislim da toliko i veštaka može. Cilj je bio da mogu bez prikolice poneti za 3 lanca tj kj veštaka, znači oko 450 kg. Danas je nosio 250 kg i nije ga podigao nigde na prednje točkove. Stari je mogao nositi plafon 275 kg u džakovima, a to nije moglo ni da podmiri 2 kj, pa sam svugde vukao prikolicu. Možda punjenje može više ako se puni na njivi, pa pnda odmah u jednom odlasku razbaci 150 kg. Nije mi bio cilj 804 već 604, ali ponuda bila ovaka.
Već dugo pregovaram sa prodavcem o donošenju, jurio ga za jedan kunov, ali nije njega doneo. Naleteo je ovaj, kaže nije imao bolje očuvan, dobio sam sve papire i uputstva o njemu. Hidro otvaranje je stvar baš extra, danas malo radio sa njim, uspeo da napravim razbacivanje oko 14 metara.
Cena je bila bez mogućeg pregovora - 550 evra.

Dobre cene ima. A baš je očuvan farba u košu skinuta samo oko otvora. Nema rdje na barovima koša. Ima na kućištu dole al očistiću to. Bio garažiran i redovno pran. I ne reče očekujem da u jesenjem periodu kada kupim veći traktor on nosi pun rasipač, pa i da ne vučem prikolicu po polju.

Nazad
Vrh