crni gruja
Član
Bez koncentrata i dovoljna kolicina proteina , nema curke , to sto ona nabode sto sta od toga nema neke vajde , kolicina prot,i kolicina hrane najvazija da se razumem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez koncentrata i dovoljna kolicina proteina , nema curke , to sto ona nabode sto sta od toga nema neke vajde , kolicina prot,i kolicina hrane najvazija da se razumem
I normalno redovna hrana.
Da li sojinu sačmu daješ u posebnoj hranilici ( odvojeno od koncentrata ) ili mešaš sa granulama?
Uca ja sam im vec uz trojku poceo davati kukuruz, ali u oganicenim kolicinama...npr. njih dve bi pojele kilo dnevno...dok kasnije kada su jele cetvorku, davao sam im kukuruz po volji, i mnogo su ga vise jeli nego koncentat..masti nisu imale ni trunku, zbog kukukuza je supa mngo lepsa, ima neku lepu masnocu, smek..a i meso se neoseca na koncentrat...slobodno im daj kukuruz , neces pogresiti...
Ne razumem , kako gde ima da se kupi , i koja je cena tog .. cena kukuruza je trenutno 18.50 dinNapisi mi koja je cena tog kukuruza i gde moze da se kupi.Hvala unapred
Grujo nisi dobro razumeo sta sam napisao procitaj jos jednom i bice ti jasno a post se ne odnosi na tvoje pisanje.Ne razumem , kako gde ima da se kupi , i koja je cena tog .. cena kukuruza je trenutno 18.50 din