Pozzzzz svima.
Vratila se sa GO,kad gle bih spominjana u vise navrata.
Pa nisam valjda najgora od sve dece!?
Tehnologiju ocigledno ne nogu da plasiram nigde,ne prihvataju je ni nasi-sta tek za one preko bare da kazem!Pa oni sve gledaju u sitna crevca,a ovde ne prodjose ni debela!
Ali ja sam tvrdoglava i teram po svom,i sada sam u fazi prelaska na ovas.Mislim, curke!Zasad mesam granule i ovas,i ovima bas ne ide tako tesko to navikavanje na novu hranu.
Nemojte da padnete u bedak zbog onih 45 kg. Bilo SAMO jednom i SAMO jedan primerak i to iz one madjarske ture i nikada vise.Ovas ipak nije cudo.Jedu oni i malko trave i ostataka od voca,ali osnova je ovas.
Ivanho,nisam ja bas taki namcor !objasni mi deder sta je pesnik mislio sa onim ,,SAMO,,curke,i spominju se tu neki zivinski lopovi.Sorry ako sam bila ranije
,samo sam pokusala da kazem ljiduma sta ja radim,a to ponovo kazem ,ne znaci da tako treba!
Raznih ljudi -raznih nacina gajenja.Svacije iskustvo dobro dodje!
Bez obzira sto im i dalje dajem kostovit,stanje sa nogama bas i nije sjajno.Sto su teze, cini mi se bice jos gore.Kako da im dajem kostano brasno,i to je pretpostavljam u praskastom obliku,kao kostovit .To cudo kad pomesam sa granulama padne na dno posude pa vise prospu nedo sto pojedu.Sad ce zbog ovsa biti jos gore.Imate li neki predlog?