Totalni herbicidi

Ima u ponudi neki Agro Quatro ili tako nešto.Kažu da u sebi sadrži i okvašivač.Ne mogu da izguglam čiji je i koliko ga ide po hektaru.
 
Ima u ponudi neki Agro Quatro ili tako nešto.Kažu da u sebi sadrži i okvašivač.Ne mogu da izguglam čiji je i koliko ga ide po hektaru.

Ista je aktivna materija kao i kod svih Glifosata na tržištu, 480 g/l glifosata, proizvodnja PRC, tako da bi i količina po hektaru trebala da bude kao i kod ostalih.
 
Jeste ali se kod ugarenja rizom sirka samo šeta gore-dole i levo-desno.Kad ga ja pošpricam sa totalom znam da sam sa njim završio za sva vremena.Ne planiram da prskam sve njive već samo neke gde je situacija baš gadna.
 
Danas u apoteci total 520din/l, kaze nece imati na kanistre vise, mogu ako hocu celo bure, spustio bi cenu za 15 din po litri. Skupooo
 
Ja sam video neke njive gde je sirak iz rizoma krenuo posle mesec dana od prskanja.Ali stvarno je total skup nema price samo napred.Prskao sam i ja totalom ali vise ne, prskm u prolece kad udari trava tamo gde cu sejati soju i to je sve.
 
Poslednja izmena:
Taj sto je krenuo mesec dana nakon prskanja nije bio nikao u trenutku tretmana.Dobar je total jer skida sve sto je niklo u tom trenutku,pogotovo visegodisnje korove.Problem ce biti samo ove godine njegova cena.Cuo sam da ce ovi iz Agromarketa izaci uskoro sa mnogo vecom cenom od petsto i kusur dinara.
 
Ja sam nekoliko godina koristio Bingo sa dozom od 8L na hektar i nekako nisam zadovoljan.Generalno me vise uopste ne zanimaju ti kineski pesticidi.Odsad prvo Galenika pa onda neki drugi provereni a ovo vise ne.Nema se vise para za bacanje.
 
Nazad
Vrh