Potreban savet: KAKO SRCE PAORA OSVOJITI

Odgovarajuce grudi,boja kose,ociju i ostale zenske vrline se mogu naci i u komsiluku.Zena treba da bude poslusna.Ako nije vredna BICE.
Sta radi zena sa sljivom po kuci? Pa sve naravno.
Sta kaze muz zeni koja ima sljive na oba oka? Jel treba i treci put da ti kazem.
Mozda je malo sovinisticki,ali korisno.
Malo sale ZIVE ONE NAMA BILE.
 
dipl.seljanka, uz takav traktor neće biti problema.:osmeh:

batoooooooooooooooooo to ce seja da ti kupi kad bude predsednik:haha:

@SAMA
sad sto napisem,pisem u svoje licno ime -odmah da se ogradim.
Uz duzno postovanje Vama na ovoj sali i na zavrsetku Vaseg izlaganja :Zive one nama bile- meni ovo nije simpaticno ni kao sala.
Da sam mislila da neko po komsiluku ide da trazi sve ono sto mu zafali ne bih pitala kako se srce osvaja(cast izuzetcima koji mogu na vise strana da postignu da svi budu zadovoljni- ali retki su takvi)
Pisali ste ovo juce a na temi Chat,skoro istovremeno,kolega je objasnjavao kako je muskarcu tesko u zivotu(koji je sam izabrao?) pa prosto ne znam sta bih rekla posto su izlaganja potpuno kontradiktorna?
Ako nije vredna BICE.
Sta radi zena sa sljivom po kuci? Pa sve naravno.
Sta kaze muz zeni koja ima sljive na oba oka? Jel treba i treci put da ti kazem.
Mozda je malo sovinisticki,ali korisno.
Kod nas se u svakodnevnom razgovoru zenski polni organ naziva sa dve reci koje pocinju sa slovom P. E jedna od tih reci moze da se protumaci kao karakterna osobina-ja bih licno njome opisala svakog muskarca koji smatra sa su sljive (ne mislim na voce) interesantne i poucne za bilo koju zensku osobu.
i da zavrsim ovo svoje mozda feministicko izlaganje,ali korisno.
 
@ dipl.seljanka
Nemojte biti na kraj srca, SAMA se samo malo salio. Pa ko bi to radio svome bracnom drugu? Evo za 32 god. braka jos nisam dobio batina , a bilo je gusto. Zato ja uvek u pripravnosti imam stitnik za zube. ::namigivanje::
 
Ma de pusti price u braku sam 23 god i . samo dogovor i razumevanje a da je slatko nije a da se dogovaramo moramo inace nije to to .. alo ljudi pa dodjosmo u sumi . valjda vam i to nesto znaci .. :haha:? moram nemam kud :haha::haha:
 
Batoooooo pa tu li si bre? Nema te ciganjsku godinu da se javis i sinoc u kafani Internet da turu platis ? Voles taj New Holland jer je plav il` sto je pogolem:haha: Ajd molim vas,nek i mene neko prosvetli kako da postavim sa yutube recimo pesmu i sliku-nikako mi ne polazi za rukom ,obicno samo text bude?
 
Sejo, zato što je jeftin!:osmeh:

Vidi ovako, iznad polja za pisanje imaš ove dve ikonice:
insertimage.png
video.png
, prva je za slike, druga za video. Klikneš, kopiraš URL sa yt i paste u polje koje ti otvori, isto i za sliku samo prethodno copy image adress ako je slika sa neta.
 
Nazad
Vrh