Chat 14

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A gde je to i kada rekao ? Ne sumljam da je to mozda i rekao samo bih voleo da cujem to iz njegovih usta .
 
Dovoljno je što je sklonio ono zlo od Miloševića.Mislim da je Đinđić bio najpametniji od cele ekipe političara iz DOS-a i da je hteo postepeno da dovede neke stvari u red.Bio je veoma pragmatičan političar i svestan celokupnog stanja u državi.Ako možete da nađete pročitajte intervju Dragoljuba Markovića o Đinđiću i njegovo viđenje budućnosti poljoprivrede.Možda će vam biti jasno kakvi su njegovi planovi bili dugoročno.Daleko drukčiji od ovog zla koje se sada dešava.
 
Poljoprivredu je poznavao onoliko koliko mu je to prezentirao njegov 'prijatelj' i sponzor vlasnik fabrike stočne hrane, a verovatno znaš koje.
Što se tiče njegove zasluge za skidanje 'onog zla' nemogu da se ne setim žutih, dinkića sa kalašnjikovim kako upada u trezor kao i njegovog lova na slobove/narodne pare po kipru koje su podelili međusobno. Kao i sveopšte pljačke narodne imovine kada su se dočepali vlastu. Doduše, to još uvek traje..
Iz ove perspektive ništa se tu dobro nije desilo. Kao što vidiš slobini su i dalje tu...

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
 
Sto se tice nasih para na Kipru, da li je neko od Kiprana potvrdio pricu o navodnom podizanju para od strane Dinkica??
 
@MOMOSARIC
Misliš na djelića koji se milionski obogatio već do 27 godine, u nekom dilojtu?
I onda patriotski došao da pomogne ekonomskom ozdravljenju srbije..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
 
@emigrant
Đinđićeve ideje o poljoprivredi su ideje njegovog sponzora iz fabrike stočne hrane.
Slučajno znam priču iz drugih izvora.


Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
 
DOS je nešto najbolje što se Srbiji desilo u duugo vremena . Trebali ste malo biti strpljivi i dati im šansu . Bilo je kriminala sigurno al očistilo bi se to . Ekonomija iz raznih razloga i standard nije mogao eksplodirati tada i stići Evropu za par godina , al krenulo se lagano bez velikog zaduživanja . Vučićeva ekipa je samo nastavila samo mnoge započete projekte infrastrukture,privatizacije ,stranih ulaganja , koje su za žutih počeli , i kite se perjem rasta bdpa , koji je prirodan za taj period , a ostalo znamo svi kako je . Šta vrijedi kad su se babe , domaćice i stare komunjare , mladi nacionalisti i ostala većina u Srbiji primili na "držte lopova"
 
Slušao sam taj intervju, ali ti opet kažem odakle potiče ta strategija.
Malo bi previše bilo očekivati od filozofa da ima dobru strategiju poljoprivrede.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
 
@mirosti - jesam malo mladji . Te 99 godine sam zavrsavao sedmi razred . Ali slazem se sa tobom u sledecem . Ako gledamo vreme od pre promena i danas puca nostalgija . Za vreme Slobe smo imali kicmu . Bilo je svega i svacega ali radi kicme je sve to dopusteno ( da bi narod nekako preziveo ) . Posle promena pa do danas otislo je mnogo prsljenova i jedva stojimo na nogama . Opet se desava sve i svasta ( ne u tolikom obimu da budem iskren ) .
Ali ovo cu pamtiti . Za vreme kada je Kostunica bio premijer . Dug sa 11 milijardi smo spustili na 7 milijardi . Posle dolaze zuti gde se Tadic i Dacic mire . Za 4 godine dug ode na 16 milijardi . I od tada do danas smo na 35 milijrde kako pricaju ovi ( a ja im ne verujem u to ) .
 
Kako ne znas?...igrao kosarku u Opovu tokom 90-ih!
1006821-milorad-dodik-bakir-izetbegovic-kosarka-polet-opovo-ls.jpg

🤣
 
Ja koštunici skidam kapu do zemlje kada sam čuo iz njegovih usta (na solidnom engleskom) govor engleskoj kraljici u bakingemskoj palati, gde joj je rekao da pamtimo kao narod sve divne stvari koje nam oduvek čine.
Tu me je onako neobavešten kupio za sva vremena, jer je izgovorio upravo ono što kao pripadnik ovog naroda oduvek osećam prema toj bagri..
Posle toga je nažalost morao završiti političku karijeru kao(za demokratski zapad) nepodoban..
Eno ga sada u koštunićima, živi mirno kao običan čovek..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh