SPORT-Opšta tema

Ako neko moze da zagorča Brazilcima onda su to Hrvati .
Prosto ljudi igraju najbolje kad je to najpotrebnije i kad imaju motiva za nadigravanje .
Mislim da ni Francuzi neće moći da im pridju i da će im biti neizvesno samo sa našim komšijama .
Bas naprotiv, jedine evropske ekipe koje su pobedili Brazilci do SP u Kataru u zadnjih 8 godina su bili Hrvatska i Srbija.Ova ekipa Brazila je stvarno dobra i nevidim kako im Hrvati mogu parirati.Odavno nisam gledao tako dobar tim.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
 
Nije bilo koja pobeda jer bi ispali da smo dobili sa jednim golom razlike .
Pogledaj u Spaniji ko igra defanzivca . Igra Rodri koji je srednjak . Izgleda da je to nesto novo i sa takvim igracom pravis visak jer moze malo dublje preneti loptu . Ali ajde treba tebi to objasniti .
Pricate o fudbalu iz grupne faze gde su se jaki zajebavali . Evo neka me mini ekipe demantuju sada u 1/8 finala i neka neka prodje neku jaku ( Holandiju ne racunam ) . Na EP nadam se da cemo biti jaci za levo krilo Mitrovica . Nauciti zadnje vezne da igraju odbranu i bice rezultata .
pre meca nas je bilo koja pobeda vodila dalje,niko nije ocekivao da ce kamerun dobiti brazil

rodri igra defanzivca jer mu luis enrike vise veruje nego ostaloj dvojici stopera koji su na klupi+igra ponekad to i kod gvardiole zajedno sa Laportom koji je isto kod pepa u sitiju i igraju sa 4 pozadi

samo promeniti formaciju u 4231 i sve reseno
posto je ostao piksi,formacija ce verovatno i dalje biti sa 3 stopera
 
Dobro je sto nismo prosli grupu, Portugalci bi nas napunili samo tako, ovim Svajcarcima dali 5 kom, a da ce im jos,strasno igraju danas, e da Ronaldo nek sedi na klupi ne treba im.
 
Nazad
Vrh