SPORT-Opšta tema

Било је храбро и поштено. Има наде за реванш у Милану.
 
Poslednja izmena:
E jaki ste vi navijaci kad niste verovali u povoljan rezultat svog kluba.🌝
Kakve to veze ima? Ja sam se razboleo zbog jednog nekada velikog kluba, pratim ih od 3 razreda osnovne škole a sada kad igraju mislim da će izgubiti svaku utakmicu kakvi klošari igraju za njih...Nije mi jasno kako su sad pobedili 0:4 , skroz su jadni. Koji navijač Zvezde je pre utakmice znao da je AC Milan trenutno na nivou FK Kabela?
 
Kakve to veze ima? Ja sam se razboleo zbog jednog nekada velikog kluba, pratim ih od 3 razreda osnovne škole a sada kad igraju mislim da će izgubiti svaku utakmicu kakvi klošari igraju za njih...Nije mi jasno kako su sad pobedili 0:4 , skroz su jadni. Koji navijač Zvezde je pre utakmice znao da je AC Milan trenutno na nivou FK Kabela?
Milan se ovde zezao i izveo drugi tim.Samo je golman i Romanjoli iz prvog sastava, nekada nije ni on u prvih 11.
 
E jaki ste vi navijaci kad niste verovali u povoljan rezultat svog kluba.🌝
Ja sam samo realan, bilo je ocekivano da ce izgubiti, vidite kako su drugi ozbiljni timovi igrali veceras u gostima, 0:4, 1:4, 0:2...

Milan se ovde zezao i izveo drugi tim.Samo je golman i Romanjoli iz prvog sastava, nekada nije ni on u prvih 11.
Pa ne znam bas da li su se zezali, nisi gledao statistiku izgleda a i dobro su se oznojili koliko sam video.. Sto se prvog tima tice, prvi tim u modernom fudbalu je relativna stvar, ozbiljni klubovi imaju po 20 igraca u prvom timu, igra onaj ko nije povredjen i ko ce odgovoriti zadatku. Mislis da bi bolje igrao Milan da su izasli sa timom koji ce igrati u nedelju protiv Intera ? Naprotiv, tek onda bi se stedeli za taj derbi jer im je LE u drugom planu. Ovako je izasao tim koji nema za sta da se stedi (sto se tice sredine i napada, jer odbrana je skoro kompletna bila veceras, samo ovaj desni bek nije iz prve postave tu si nesto pomesao) i dao svoj maksimum, cak su zamene Leao i Chahanoglu protimci ako vec Rebic i Kastiljeho po tebi nisu..
 
Leao i turcin jesu u startnoj satalno, Tonali isto.Turcin uso kasno.

Kalabria, Kajer Ibra i Kessi su startni igraci.Dok sam ja gledao samo su Romanjoli i golman startni.Posle su usli ovi.
 
Zvezda je iznenadila prijatno sve fudbalske sladokusce veceras i najvece zasluge za vecerasnji podvig pripadaju treneru Stankovicu i njegovom postavkom igre. On je znao da nemoze bunkerom da brani 0 0 ceo mec i videlo se da je imao zelju da uradi nesto vise u napadu jer je znao da mora da proba da da gol na mecu. Iskren da budem ocekivao sam u Beogradu da Milan odradi rutinski a u revansu da igraju sa 30 posto i da dozvole Zvezdi x u Milanu medjutim odlicna utakmica otvorena do samog kraja. Bez obzira na sarolik sastav gostujuce ekipe ostvaren je odlican rezultat a jedina stvar koja mi je cudna da je kvota na Milana uoci meca izgleda bila 2,10 sto deluje nerealno pa cak i kada se zna da je liga Evrope sklona raznim taktiziranjima i muljanjima .Steta sto otac nacije nije dozvolio barem 1/3 gledalaca prvo iz motivacionih razloga drugo i da se inkasira neki novac dugo se nista ne priliva ali nadomestice se to iz dzepa gradjana Srbije. Sto se tice ovog tima Zvezde bilo bi dobro kada bi ovaj tim mogao da se malo zadrzi jer ako rasprodaju na leto pola tima onda se ponovo vracamo u zabaviste i taj prvi razred ce i dalje biti nepremostiva prepreka .U svakom slucaju prelep gol Pavkova je vratio zelju i energiju jer mi smo uvek bili fudbalska nacija a i zaboravili smo kako izgledaju pravi mecevi na Evropskoj sceni .Bilo bi lepo kada bi uhvatili neki prikljucak i da se napravi neki pomak i povratak na svetsku scenu ali poznavajuci ko je sve u rukovodstvima nasih klubova to za sada ostaje samo pusta zelja
 
Утакмица између великана европског и светског фудбала .

Задовољан сам резултатом .

Да није ове болештине био то велики и свечани догађај који би се памтио цео живот, посебно за оне који би присуствовали утакмици.
Присуство голу у последњим минутима на оваквој утакмици је нешто што нема цену .
 
Ево мало шале...

EuhG--3XMAMq1kj
 
Није ми јасно да су у стартној постави и Милуновић и Родић а обојица неће играти у Милану. Зар није могао да искористи ову утакмицу за разигравање одбране.
Милан је изгубио од Интера па ће то бити и добра и лоша ствар. Добра јер ће опет бити уздрмани а лоша јер ће опет морати да запну да направе добар резултат и потраже спас у лиги Европе.
Ипак после Звезда играју са Ромом па ће опет морати да комбинују тим.
 
После вређања на националној основи Ибрахимовића што Уефа(мафиа) (ваљда) третира као расизам пословично се управа Звезде правила мртва у стилу проћи ће а брзо ће прва субота па четрес дана.... Да нису добили инсајдерске информације да ће Уефа(мафиа) да реаугује и даље би били ладни и мртви.
Кад је дотерало до дувара издали су слабашно саопштење али млеко је већ одавно просуто.
После синоћне утакмице где су погурали Реал да победи више сам него сигуран да ће се исто урадити и у Милану. Ем ће Уефа(мафиа) да нас одрапи са казном ем ће додатно показати моћ тако што ће показати да нам није место међу великим клубовима.
Да је клуб одмах и сам пријавио будалу а држава га ухапсила и покренула судски поступак остала би само драконска казна и евентуално толико колико правично суђење. И остао би частан покушај да се остане достојанствен, велик и добар домаћин.
Овако збогом Европо немој више чекати на нас...

Интересантно нико ни у коментарима није смео да напише име које нас је обрукало...
 
Uvek padamo na istim (glupim) stvarima. I onda se ljutimo kad nas prozivaju i dele razne epitete...
Ima i kod njih ovakvih, možda i gorih ali oni to lepo pametno sklone, objave i kazne i stvar brzo legne, čak budu i pohvaljeni.
A što se tiče rezultata, mislim da su tu stvari vrlo jasne, mada su u fudbalu uvek moguća čuda, ali retko se to događa.
 
После првог полувремена Звезда игра храбро и има добар резултат. Није лако дати гол у Милану после шок пенала. А поготово бити у неким деловома полувремена доминантан.
Звезда је направила пенал, два гола, пречку...
Мића на нивоу играча најбољих тимова лига петице.
Судија за сада суди добро и поштено.
Сад остаје нада још 45 или можда још више минута.
 
Sto se tice sinocnjeg meca Milan Zvezda prvo sta me je iznenadilo je visoka kvota na keca 1,45 sto govori da liga Evrope tako funkcionise saroliko sa puno ocekivanih uspona i padova. Gledao sam ove godine tim Milana kuci protiv Seltika koji u zadnjih 30 godina nije bio ovako ocajan i koji ne kosta nista bilo je 3 2 za Milan iz 2 u 1 je doslo pa sam gledao Milan Lil 0 3 kraj a gledao sam i uzvratne meceve i evo sada Milana protiv Zvezde i ovi mecevi NEMAJU AMA BAS NIKAKVE VEZE NIKAKVE DODIRNE TACKE SA UTAKMICAMA KOJE MILAN IGRA U PRVENSTVU ITALIJE. U zabarskom prvenstvu osim zavidne efikasnosti postoji ofanziva grizu napadaju kao osice borba za svaki pedalj terena efikasnost na zavidnom nivou a li sa ova tri tima je neko bledo izdanje kao nedostatak zelje a sta da pricam za pasivnost kada ni sa igracem vise Milan nije zeleo da pokusa ili da krene napred a kamoli da da gol. U Beogradu je kvota na Milana bila 2,10 a da je taj isti tim gostovao u Beogradu u ligi sampiona kvota ne bi mogla da predje 1,30 .Ta liga Evrope vec odavno je u sluzbi nekih drugih stvari negoli sto se tu igra totalni fudbal .Ja mogu da pohvalim i da cestitam Zvezdi na prikazanom mogli su da daju 5 komada i da bude zasluzeno odigrali momci srcem ali dali preuvelicavati podvig Zvezde protiv mrljavog i nezainteresovanog Milana od prvog minuta a moram da podsetim da Zvezda nije izgubila ni od Kelna ni od Arsenala u ligi Evrope a taj isti Keln i Arsenal tuku u prvenstvu fudbalske sile u premier i bundes ligi. Juce je i Slavija Praxa izbacula Lestera u Engleskoj a Hofenhajm izgubio kuci i ispao od Moldea od skijasa sa severa Norveske /MA IDI BEGAJ/SATRO PRUZILI NEOCEKIVANU PARTIJU I IZBACILI BUNDES LIGASA ali tako se puni kasa kluba u teskim vremenima kada nema navijaca nema prenosa a od necega mora da se zivi .Ali ova liga Evrope je odavno postala liga za sprdacinu i razbribrigu i to ne samo sto nemoze da se igra iu Evropi na fikseve to ni na golove ne moze da se cacka jer gde god se ocekuje punjenje i 5 plus ili cak i 7 plus ulazi lagano 0 do 2 gola sa ogromnim kvotama a kao kontra argument ovome sto ja pricam je pitanje KOLIKO CE ZVEZDA OVE SEZONE KADA JE BRILJIRALA U LIGI EVROPE PRODATI IGRACA NA KRAJU SEZONE I DALI CE BITI POTRAZIVANJA I NA KRAJU AKO ODU U KOJE LIGE CE BITI ANGAZMANA jer bi bilo realno i za ocekivati da se sjate menadzeri najacih liga u Ljutice Bogdana i da sopinguju kvalitetno i galantno a sigurno je da Evropski skauti uvek imaju pravovremenu informaciju i cekaju kao zapete puske. Izgleda da ce ovako briljiranje Zvezde prijati najvise rukovodstvu kluba koji ce ove trening utakmice iz opustene lige Evrope porediti sa velikim i predjasnjim utakmicama Zvezde iz lige sampiona i velicati sebe a nazalost kupovati vreme koje neumitno tece
 
Nazad
Vrh