Čestitke za ponove.

Bezobrazluk...das tolike pare,a garancija godinu dana.nama su za nov 1025 dali punih 6 meseci garancije.pa fen za kosu od 1000 dinara ima dve godine garancije.cak i na cuveni jcb daju svega godinu dana garancije,a cena 100 000 + Ludo doba,mi jos ludji.po ovom sada,bolje polovno kupit
Malo sam čitao zakon o zaštiti potrošača i neke novinske članke ,i praktično ono što mi zovemo garancija zakon definiše kao saobraznost. A garancija kako je zakon poznaje je praktično nešto što je dodatna usluga/osiguranje i ne može biti manja od saobraznosti koja je propisana zakonom, a ona traje 2 godine za nove proizvode, od momenta preuzimanja proizvoda.
 
Bezobrazluk...das tolike pare,a garancija godinu dana.nama su za nov 1025 dali punih 6 meseci garancije.pa fen za kosu od 1000 dinara ima dve godine garancije.cak i na cuveni jcb daju svega godinu dana garancije,a cena 100 000 + Ludo doba,mi jos ludji.po ovom sada,bolje polovno kupiti.
Pricali mi iz Agropanonke za nekog madjara,hteo da kupi belarus neki kod njih kad su mu rekli kolika je garancija ili do koliko sati on odustao odmah. Reko im pa ja to napravim za kratko vreme tu satnicu ne znam koliko je tacno bilo sto se tice satnice

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
 
I ja msm da sam procitao da je po zakonu minimalno dve godina garancija. E sad je pitanje sta sa onim prodavcima koji napisu tjs daju samo jednu godinu, da li je to kaznjivo ili sta?
 
Hvala, da tako je neka cena. Doduse kasu za su novije serije nesto drugacije i imaju hidrauliku, ovaj je sajlas, ali mislim da ce biti fenomenalan.
Prohrom na njemu je stvarno prohom i tu nema nikakve rdje, sve one rucke za podesavanje idu lako kao da je nov , svidja mi se jako
Svaka čast na ponovu ,da te služi kako treba .
A da te pitam , ovako , što bi se reklo na kvarno 8-) ,šta misliš da ga meni prodaš za nekih 200-250 € . ?
 
5 godina je kod nekoga 5.000 radnih sati, nije realno ni malo.Na IMT traktore svojevremeno garancija je bila 6 meseci i to samo na motor pa ti vidi.
 
Ma ok mi je da stave recimo i taj limit na 1000 sati, to je skroz racionalno, ali zasto vremenski toliko ogranicavaju to je bas ruzno, znaci garancija godinu dana tacno jednu sezonu da uradi i to je to. Jos ko uzme traktor da radi samo lakse poslove sa njim pa on ne moze ni da ga razradi za tih godinu dana kako treba.
 
Nazad
Vrh