Čestitke za ponove.

Sve više je samo zavist i zloba, malo je ljudskosti i razumevanja.
Meni se zahvalila prodavacica u knjižari što sam sačekao da usluži mušteriju koja je tri puta dokupljivala, prvo 3 nota bloka, pa 2 hemijske olovke, i onda još 5 olovaka. 3 fiskalna.
Eto dokle smo došli, pojedinci bi ti sve oteli da mogu. Vekovima se raduju na ono da komšiji crkne krava!.
 
Slazem se, u pravu si.
Posle ti neko kaze da si budala sto nisi uzeo sebi oba rasipaca i preprodao, mozda su u pravu al ja bih opet ovako
 
Nisi prepustio rasipač neprijatelju, već prijatelju koji će sa njim raditi.
Nezajažljivost dostigla enormne razmere, nekima je sve malo, neka svi drugi poumiru od gladi. Treba imati meru.
Svi su sitni za nekadašnje Dunđerske, ili Vajferta, gde su ti veleposednici u današnjem vremenu. Sve se okreće, a treba malo i duši praviti mesta.
 
Opet se slazem, u potpunosti
Ali kod mene tu ima i principa!
Znas, ne zelim da mi,danas sutra neko prebacuje da sam se samo rodio kao budala pa da sam se posle menjao.
Ne, treba takav, kakav si izdrzati do kraja pa kud piklo da puklo😂😂😂
 
Ja sam pitao zbog oglasa jer ih pratim dosta redovno jer isto trazim rasipac kupiti neki,pa reko ako je bio a nisam video u oglasima pratio bi cesce :p.Kakva zavist i zloba ....
 
Nije bio nigde, sve je bilo cist trefer iz nekog neobaveznog druzenja za Bozic sa nekim drustvom iz nekog drugog sela koje taj Bozic stavi na neko drugo mesto u kalendaru pa onda moramo da.slavimo dvaput.
I iz cele te muke oko dvostrukog slavljenja svetaca ispala ova radnja!
Da znas da mi bude krivo kad nam spoje Uskrse, tome se , valjda, jos samo napacena jetra raduje😄😂😄😂
 
Ljudi su toliko ljubomorni i zavist izbija iz njih, to je strašno...Kolega da dobro služi, nov takav Sulky je sad mislim 470000 + pdv...
 
Hvala, da tako je neka cena. Doduse kasu za su novije serije nesto drugacije i imaju hidrauliku, ovaj je sajlas, ali mislim da ce biti fenomenalan.
Prohrom na njemu je stvarno prohom i tu nema nikakve rdje, sve one rucke za podesavanje idu lako kao da je nov , svidja mi se jako
 
Ne zna se šta je lepše, traktor lii germinator, svaka čast. I kakava je sad suštinska razlika tj. slićnost između setvospremač-polugerminator-germinator?
 
Ne zna se šta je lepše, traktor lii germinator, svaka čast. I kakava je sad suštinska razlika tj. slićnost između setvospremač-polugerminator-germinator?

Hvala kolega! Pa ovo je izvedba izmedju setvospremaca i klasicnog germinatora. Ovo bi trebalo da bude bolje od spremaca,zbog prednjeg rotora. Mislim da bi trebalo da spremi za setvu iz prvog prohoda. Postavicu sliku iz rada,pa cemo videti kvalitet rada.
 
Ko je u prolazu neka navrati...
f23f3d0105e3153a72684bc3a8c7e622.jpg


Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
 
Ponovio bih se i ja tako nešto da sam prošao na konkursu za mlade - ali sam bio ispod crte.Kažu da ponovo konkurišem ove godine.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh