Čestitke za ponove.

I od mene cestitke, zaista izgleda mocno, nek brzo zaradi za jos koji nov!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

T
Hvala Emigrant.

Milovane;

Hvala. Jeste, jutros je stiglo dva komada, jedan je crni. Crni je tako prljav bio na prikolici, da nikad ne bi rekao da je nov. Valjda u transportu zaprskivalo, a crna boja... Posle su ga oprali, drugi traktor odmah :D Stvarno moćno izgleda.
TO je moj drugar pazario. Cekao je 3 meseca posto nije model u serijskoj proizvodnji

Darko sve čestitke i da te dobro služi! Šta si još gledao od traktora, zašto si se odlučio baš za ovu marku...

Hvala svima drugari moji!

Rodic;
U izboru su bili stayer kompakt 4115, case farmall c115, maxxum 110. Pošto mi traktor pre svega treba za teže poslove, kompakt je brzo ispao. Prilično kratak, mali, lagan, više je za neke lakše poslove, setva, prskanje i slično. Od farmalla sam takodje odustao, a brzo su ih i rasprodali i nisu ih više uvozili. Za maksuma sam dobijao jednu cenu, pa posle drugu, bezobrazne visoke cene a traktor iz 2019.god. Deutz mi se svideo, a ima ih nekoliko u mojoj okolini i svi su jako zadovoljni.

Nort;

Hvala druže, sa njim će najviše bata Velja da radi, a meni ne gine ferguson sa nodetkom i špartačima, i prskanje sa kejsom 😃...

Željko;

Hvala druže...
Traktor je G serije, 5125.
125 ks. 4 cilindra, 3849 kubika.
Turbo-intercooler, common rail.
Menjač petostepeni sa 3 power shifta.
Podizna moć 5410 kg.
Težina malo ispod 5 tona.
Traktor je izuzetno okretan, to me oduševilo kad sam ga probao u Agrostadt-u, s obzirom da su u mom kraju uglavnom male parcele.

Uzgred, da se zahvalim svima koji su mi pomogli dok sam birao traktor. 🙂

Једно лаички питање: видим да је мотор 125кс и 3849 ццм а има и мотора са већом запремином али са мање кс ( конкретно мтз 820 има 81кс а 4750 кубика). Како се то показује у раду? Да ли је у пракси дуготрајнији мотор који има већу запремину а мању снагу јер је растерећенији? Или је само конструкција мотора у питању?
И, Дарко, дај још неке слике изнутра.

Darko Dren ,lepo od tebe što si lepo i iskreno odgovorio,....
obično svi sve kriju kao da su nešto ukrali ili možda misle da neko neko pokupi njihovu pamet!?
Koliko su ti tražili za Maxxuma 110 ?

Darko Dren ,lepo od tebe što si lepo i iskreno odgovorio,....
obično svi sve kriju kao da su nešto ukrali ili možda misle da neko neko pokupi njihovu pamet!?
Koliko su ti tražili za Maxxuma 110 ?

Šta ima da krijem... Pišem kao jeste.

Za Maksuma 110 su mi tražili 52000 plus pdv. Traktor je 2019. A za 125-icu 56000 e plus pdv. To mi je bilo mnogo. Bio sam prilično zagrejan za Case pošto jednog već imam, ali odluka je ipak pala na deutz fahr.

Nazad
Vrh