Čestitke za ponove.

Sad zavisi da li taj 2019 ima novi tip kacketa kabine sa led svetlima ili onaj stari duboki, kao i menjac bilo ih je sa 24*24 brzine ali menjac manuelni samo ima zec kornjacu elektro,a ima i sa menjacem kao Maxxum 125 na dugme su brzine i ima ekran koji pokazuje u kojoj je brzini.
Mada taj Maxxum je 5.5t, malo je ozbiljniji i tezi od tog Dajca, ali ako je zemlja laka i moze bez problema da vuce 3 brazde onda ti ne znaci nista ova razlika.

Menjač je kao na 125-ci. Teži je od deutz-a, a i veći, što meni nešto baš i ne odgovara. Kod mene je zemlja uglavnom lagana. Fergusoni oru sa 755 dve brazde lagano. Case jx60 se igra sa 757 plugom.

Onda on zapravo i nije skuplji zbog vece mase, mozda i jace opreme. Taj Dajc ako ne gresim ima reduktor sa 3 ranga i menjac sa 5 brzina koje se saltaju bez kvacila, samo se stisne dugme i rucica ubacuje u odgovarajucu brzinu ?

Ima potenciomer. Tako je, 30*30. Ima stop and go sistem, zaustavljanje traktora na pritisak kočnice bez promene obrtaja motora. Ima dve memorije gasa. I neverovatno je tih u kabini.

Novitet i kod nas.
cfafb292a24eb074cb122934dd383883.jpg

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Šta ima da krijem... Pišem kao jeste.

Za Maksuma 110 su mi tražili 52000 plus pdv. Traktor je 2019. A za 125-icu 56000 e plus pdv. To mi je bilo mnogo. Bio sam prilično zagrejan za Case pošto jednog već imam, ali odluka je ipak pala na deutz fahr.
Oni se jako gadjaju cenama,nisu normalni..
Meni su u avgustu trazili 48.000+pdv za maxxum 110

2005-to godiste. Adapter je capello 6 redova. Zitni je 6.6 dosao je iz vlaznijih krajeva. Malo radio. Baba terala nedeljom na pijac samo

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

A zar nije obavezno da garancija bude najmanje dve godine?
Jesu li dovezli i neki ciklon kad su tebi traktor? Prošli su kroz Obrenovac,pretpostavljam da je to tvoj traktor,retko se to na ovim prostorima vidja :osmeh:
Ne znam, godinu dana mi je garancija.
Traktor mi je dovezao drugar sa šlepom, nismo išli kroz Obrenovac. To su neki drugi 😁

Kod mene na turcina bila dve godine ili 1500 sati

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Kod mene na turcina bila dve godine ili 1500 sati

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Bezobrazluk...das tolike pare,a garancija godinu dana.nama su za nov 1025 dali punih 6 meseci garancije.pa fen za kosu od 1000 dinara ima dve godine garancije.cak i na cuveni jcb daju svega godinu dana garancije,a cena 100 000 + Ludo doba,mi jos ludji.po ovom sada,bolje polovno kupiti.

Nazad
Vrh