Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gdje si ga uzeo kolega i koliko je para naravno ?
Prava stvar , nek posluži dobro .Samo na slici je stariji model. Ovaj sad je drukcije konstrukcije i ima 2500mAh litijumsku punjivu bateriju.Golden Mask 1+ 27 - Metal detektori
Detektor koji je zbog jednostavnosti upotrebe i visokih performansi postao omiljena mašina mnogih tragača. Ova verzija je opremljena DD sondom prečnika 27 cm. Radna frekvencija od 18 kHz pruža odličnu osetljivost na male predmete. Detektor se napaja pomoću punjivih baterija koje se dobijaju u...metaldetektori.rs
Rodjo, izvini, imao sam dosta posla pa nisam duze svracao na forum. Hvala na lepim zeljma, sto se tice trgovine dobijao sam i tri-cetiri puta vece iznose od onog sto si ti ponudio, al ne prodah.Svaka čast na ponovu ,da te služi kako treba .
A da te pitam , ovako , što bi se reklo na kvarno ,šta misliš da ga meni prodaš za nekih 200-250 € . ?
Koliko sam skontao oni ti ponude jednu godinu garancije, kada ti pristanes da kupis masinu pri uplati potpisujes kod njih gomilu papira koje ne citas, a u njima pristajes na njihove uslove.I ja msm da sam procitao da je po zakonu minimalno dve godina garancija. E sad je pitanje sta sa onim prodavcima koji napisu tjs daju samo jednu godinu, da li je to kaznjivo ili sta?
Лепо изгледа!Које је годиште?И цена ако није тајна?Prinova od pre nedelju dana
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Pa da ispadneš laf , drugarčina ...Rodjo, izvini, imao sam dosta posla pa nisam duze svracao na forum. Hvala na lepim zeljma, sto se tice trgovine dobijao sam i tri-cetiri puta vece iznose od onog sto si ti ponudio, al ne prodah.
Ako hoces da kupis moze, samo jedan uslov, daj mi jedan pametan razlog da to uradim