Radna dozvola

i u leskovcu je radio trezor pa ja izvadio potvrdu o aktivnom statusu...moje tumacenje svega...i tov vidim nekoliko kriznih stabova razlicitih opstina objavljuje isto a to je da do 20h svako ko prodje na traktoru nece uopste biti kaznjavan tj za njega pocinje policijski cas u 20h a ne u 17h.za one koji su dobili potvrdu ministarstva vazi da mogu da se krecu i u autu i to do do 5ujutru
 
Zombi nije mi jasno ako se to desilo za vreme zabrane kretanja kako onda prodavnica radi,mislim zašto bi radila prodavnica ili semenarna kako ti kažeš ako niko ne može da dođe da kupi nešto

Zato što su rekli da neće ometati rad poljoprivrednika, zato je i radila. Čista navlakuša. Kada sam ušao u prodavnicu, u njoj su bila već 4 kupca koji su prošli kraj policije, nisu ih ni zaustavili. Mislili su da ih zezam da su me kaznili, morao im pokazati Prekršajni nalog da mi povjeruju.
 
Ja sam preksinoć prskao pšenicu i završili u 22:30. Kada sam se vraćao kući prošli pored mene sa rotacijom kao da nisam tu, otišli svojim putem. Kod nas ne diraju...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Gde moze da se podnese zahtev za kretanje na osnovu farme svinja? Kada sam gledao za stocarstvo ima ponudjeno samo muza krava i pcelarstvo da se odabere.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Pa uzmi za sta god daju kao da je bitno dali muzes krave ili hranis svinje

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
 
Više saobraćajaca nam je reklo da samo radimo, da se ne obaziremo na sate, da razumeju situaciju, neki se i iz hobija isto bave našim poslom... Al da se ne zezamo, već traktor njiva-kuća....
 
Ja danas video policajce i svratio da ih pitam.Pošto živim u gradu a radim poljoprivredu na selu,pitao ih da li mogu da odem kolima preko vikenda do sela i da radim poljoprivredu i pokazao im mejl da je predat zahtev,oni kažu može ali da se vratim kući u grad do 20h.
 
Kako su kontradiktorni, to je neverovatno. Danas nazvao Sup u Zrenjaninu, kaže žena da se iz grada do mašina na selu može doći samo da imaš dozvolu za kretanje i potvrdu o aktivnom statusu.

Послато са SM-A310F помоћу Тапатока
 
Hvala Bogu danas dobio dozvolu. Moram proveriti da li je od danasnjeg zahteva ili od pre neki dan, uglavnom zadovoljan da imam za naredne dane.
 
Šta ste upisali u radni nalog tu gde piše PRAVAC KRETANJA LICA (OD MESTA PREBIVALIŠTA DO MESTA RADA) Ja sam upisao od kuće do njive. Jel sam dobro upisao ili sam trebao upisati ulicu i broj i broj pracele?
 
Ja mislim da tu pises potez ,tj gde se nalazi parcela,a i broj parcele ne bi skodilo,a mesto prebivalista sigurno da treba ulica i broj.
 
Nazad
Vrh