Oranje

Па није баш ова прангија тепсија рибе.:osmeh: Него ова темп. то нормално ? Мени на 820 кад је догурала ко на твом сату ома продуво на првом
 
Ma kakvi, njegovi original toliko se slizali da su prosle glave kroz raonik od udarca. Nabudzio sam one sa kockom da zavrsim sutra 6-7kj.
Prvo moram izvaditi stubive iz bivse menje, jedan sam veceras iscupao asovom bio je metra zakopan, za onaj drugi ide hidraulika sutra na njivu, jbt nisu bili normalni oni matorci pokojni.
 
Možda su i bili normalni! Kod njih je uvek medja bila otrpana i vidljiva. Zato štoje bila zakopana u drum a ne u njivu. A posle svake obrade ponovo otrpana da komšija koji zadnji radi uvek zna dokle je njegovo.
 
Pa uglavnom se na među naiđe kad rade ovi što razmišljaju ,,ne daj bože da malo od puta ne odorem''.
A šta fali da se metne međa tamo gde joj mesto, i tu ostane metar kvadratni ne obrađen,pola tvoje pola komšijino.
I da matori su radili da jednobraznim plugom pa su mogli orati bukvalno do stuba.
 
Stajnjak zaoran
fe81d2cb482a08b6761b9edd1bda6c60.jpg


Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
 
Nije u tom konteks zakacn stub!
1.Stubovi su 2 metra u njivu bili i ovde se medja odrzavala 30god. valjano!
2. Vadim ih da nebi smetali u buducem radu jer je doslo do pomeranja nakom merenja geometra, nas 5komsija merili saglasno bez bilokakvih tuzbi i tenzija.
3. To sto nisu bili gde treba nisam ja kriv, uglav svi smo imali dosta zemlje osim prvog do puta kod koga su bili svih 6m za koliko smo se svi pomerali.
4. Matorci nisu bili normalni zato sto su zakopali stub od 1m a ja ga asovom iskopavao 😂 drugog ce hidraulik sutra da izcupa

Ne volim da se pravdam al nisam ovog puta zeleo da vam ucinim zadovoljstvo kako ste vi savrsena postenjacina!
Do sledeceg vaseg postenog vidjenja stvari :cao:
 
nista se ti dragane ne sekiraj pre par god ja izveo geometra a komsija kao nije mogo da izade naravno uso kod mene par metara ja na medi iskopo rupu 1m u dubinu a dole rasirio posteno i tu je stalo 3 kolica betona naravno sa armaturu a gore iznad zemlje bio beton samo 10 cm i u jesen za vreme oranja zove komsija i zalise sta sam radio sto sam stavio tako veliki beton kao polomio je raonik naravno probao da izore al njeettt i od tad sve u redu vise se ne zali ali ni ne ulazi
 
Stub je tacno na medji gde sptoji traktor a ovo srtniste je mojih novih 6m, a ja sam ostavio komsiji 6m koji su za 5god 2x nadjubreni stajnjakom.
Imali sam priliku da moram razoravati put u dužini oko 150 metara .Kada su komšije sa druge strane puta izmerile njivu put je bio kod nas u njivu 4-5 m.
Najbolji je komentar na JT koju je jedan član ostavio a nema poima šta e dešava .
Snimak je iz 2015 .

 
Stub je tacno na medji gde sptoji traktor a ovo srtniste je mojih novih 6m, a ja sam ostavio komsiji 6m koji su za 5god 2x nadjubreni stajnjakom.
Ja samo kažem da je moje moje a tuđe je tuđe i ne treba mi,međa treba da je na mestu gde je međa a ne na putu,a na put se meće da bi kao mogli svu njivu uzorati.Od mene toliko da ne kvarimo temu,ne želim se sa nikim svađati ili raspravljati,nek radi ko kako oće ,od mene ko oće nek ore u rikverc,njegovo je.
 
Citat
"E da meni gaziš po oranju , nebi ti bilo dobro. Naučijo bi te gde se okreće , na putu ili po oranju."


ODGOVORI
 
Nazad
Vrh