Paracinac88
Član
Ja sam isao 30-35cm potrosnja u strnjistima isla od 20 do 22l po hektaru,a u kukuruzu od 25 do 28l sve zavisi kakva parcela
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće s druge strane da većina uglavnom ugari...Uglavnom orem 25-30 cm. Vjerojatno bi i mlada bila zadovoljna dubinom.![]()
Uspeva. Ne mogu reci da uradi bas fenomenalno, ali moglo se zaorati. Radža pici drugom na 1500,1600 obrtaja i ne oseti. Ponekad kad je bas, bas gust sirak onda se oseti da joj nije bas sve jedno. Vise od Ha na sat sam uspeo da uradim. Nozevi na tarupu nisu bas naostreni, a sigurno bi jos bolje bilo da sam ih naostrio. Da je staviti umesto ovih klasicnih nozeva one kao sto idu na kukuruzne adaptere, mislim tog kvaliteta, onda bi bilo savrseno.Jel uspeva uopšte da uhvati tarup travu kako treba?
Moj (isti takav)ako je tako veliki korov polegne je i ne uhvati je kako treba mada mislim da sam ja zezno jel sam stavio deblje a kraže noževe zbog granja u vožnjeaku.Kojom voziš brzinom?
Kako ces do zita da izoresNadje se jos po neki neandertalac![]()
i nemate problema sa divljim svinjam .Kukuruz,pšenica,zob.Svake godine nešto drugo.