homoljac892
Član
Mana je to, ako se to moze nazvati manom sto umesto stajnjaka imas osoku koju isto koristis za djubrenje njiva, sve ostalo su po meni prednosti, mrogo cistiji i laksi rad, cistija stoka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Planirao sam da jasle budu plitke betonske, njihov zid da bude deblji i oblozen bagremovim stafnama, da krave mogu da spuste glavu na njega kada leze, a da mogu i da gurnu glavom napred preko jasala kada ustaju. Iznad nivoa jasala hranidbeni hodnik, tako da krave gledam iznad glava kada im prilazim radi hranjenja. Grubo izracunao da mi treba oko 500e za komplet betonazu.imam slican objekat (stalu)...jasle si planiro drvene radit...Ja stoku pustam u ispust i kanal sam moro svest na tri centa i manje a vrata sam ostavio na sredini inapravio sam nesto slicno motici samo ravno i sirine kanala i samo povucem dubre do vrata