de si kupio belorusa ciro92
Kupio sam ga u jednom selu pored Smederevske palanke...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
de si kupio belorusa ciro92
Doji da mi pokazes na moj 820 gde curi ako nadjes jedno mesto placam i rucak i gajbu piva odmah... A zamenjena je samo brava za paljenje... Tako da necemo preterivati...
A za krcanje kod promene brzina moram priznati da sam dosta vezbao u transportu i sad sam naucio kako treba.. Naj bolje je duplo kvacilo i uskladiti obrtaje i brzinu i nema da zakrci uopste bar ne kod mene sad saltam ko od sale.. Ali boga mi kad sam ga kupio i terao do kuce stra me bilo da menjam brzine ali navikao sam za nekoliko transporta....
Bilo je na naslovnoj strani ,pra nekih 10 godina da se Rols Rojs pokvario posle predjeni 100 kilometara.Pa sta je tu cudno ,jel se drugi traktori nekvare ,mozda malo redje al kad nesto rikne ozbiljnije popravka je ko 2 geveralne na rusu.A nekad i vise.
Kod mene u selu ima dosta rusa i ni jedan nije mastan kao sto vi kazete sav zapisan, po neki malo na hidrauliku, ali sto se tice motora i ostalog nisu sem oni stari 82... Necu da se sad raspravljam ali u susednom selu ima jedan mnogo skuplji nov traktor zelene boje mastan na prednjim felnama sav zbog semeringa koji su vise puta menjani a on kosta 50.000 evra ali se o tome cuti i isto je dva puta bio problem sa tim u garantnom roku i evo opet zbog nekog curenja,kuku je slomila prikolica... Ali sad ce svi da me napadnu da to nije istina ali ko hoce verovace ko nece nemora.. Svaki traktor moze da bude mastan kad se ne odrzava,pa i ako procuri negde zameni se i problem resen... Pa sta da se radi nemamo svi sad 200.000 evra kesa pa da sad besnim sa nekim traktorem vecina i za rusa jedva skupe takva je situacija...
- - - - - - - - - -
Ma kvare se oni nego da pocnemo od ovog iz susednog sela usima bi ga pokrio kad sam ga pitao zasto je sam mastan,jedva mi priznao sta je... Da ima problema sa curenjem a ganc nov traktor.. A kad procuti Belarus i IMT i IMR zove se televizija i kuka na sav glas,to ne volim da cujem... A za skuplje se sve to zataskava i cuti da se ne obrukam... Necu dalje o ovome...
Džonike ne cure.Moj je 76-to godište i nigde nije mastan a radi teške poslove.
Bez ljutnje, ali cini mi se da taj rus neradi dovoljno da bi i bio masan, ovi moji se raspadose od posla, odrzavamo ih, ali eto uvek ima negde da curka i da je masan.
Danas nesto razmisljam, najlaksa masina koju kacim za 1025 je plug, pa onda mu dodje gruber, pa setvospremac 3,6 i tek onda secer na kraju, drljaca od 4,6 metara. mislim da je ona kumovala lezajevima samo tako...
Sutra cu okaciti slike od danasnjeg i sutrasnjeg posla, sad nisam bas pri vremenu.