MONTOYA
Član
Jel radi FAMOS još, oni su radili ZF menjače pa bi verovatno mogli i nešto po uzorku kvalitetno da naprave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da rade, ali nesto slabo i to najvise rezervne delove. Proizvodnja je dosta zavisila od FAPa jer su za njih isporucivali ogromnu kolicinu motora i menjaca. Problem su bili masinski inzenjeri (stari otisli u penziju a mladi nece da rade zamale pare, pa beze na zapad gde im je plata visestruko veca) zaduzeni za nadgledanje i kontrolu procesa proizvodnje. Bar je tako bilo pre 2 godine ako ih u medjuvrenenu nisu oterali u stecaj.Jel radi FAMOS još, oni su radili ZF menjače pa bi verovatno mogli i nešto po uzorku kvalitetno da naprave
u sijama je ta firma. kolega same je radio skoro neki zapcanik i osovinu kod njih. a kolega sova kaze da i u bijeljini imaju 2 firme koje to rade. informacija nije na odmet.Može to i da se okali kako treba , samo nemože svako . Evo u cijeloj Bosni mogu da kale takve stvari , kronere i sl. samo na jednom mjestu , u nekoj firmi u Tešnju . Vjerovatno u Srbiji i Hr ima isto gdje može da se okali , ako se ne varam recimo u Čačku ?
Radi Famos al ne kao pre rata...msm da se u Bijeljini u Orlu moze okaliti sve sto postoji,vazuhoplovno remontni zavod.
Pogledaj u katalog,ako ga imate.Pozdrav svima, od jesenas kumu na MF 3070 traktor nece u transortne brzine, znaci ne zec i kornjaca (one rade) vec bas brze. Preporucivali su mi pregled elektroventila (kojeg?) Gledao sam ima ih s oznakom HI-LO , PTO itd. Jel netko zna o kojem se tocno elektorventilu radi? Kad se skine onaj kao magnet jel se smije odsarafiti i ona polugice koje ulazi u traktor? Jel ona nekako pricvrscena za nesto i kako provjeriti jel neki elektorventil radi?