DusanA
Član
Ja pucam samo na kukuruz, ostalo ide zato sto se mora, zbog plodoreda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baba Vanga bi ti pozavidela kako pogadjas 100 dana unaprednego nema savata da nesto kaze,moram malo da ga prozovem da se ukljuci ...i isprokomentarise moje postove od gore
Tamo sam i ja gledao.Raca je rekao da je trenutna cena 42+pdv ali da je realna pocetna cena trebalo da bude 50.Zbog cene 42+pdv ce doci do divljanja.Otprilike je ovako rekaoA gde si to gledao?
Moj ćale malopre gledao "Ovo je srbija" i baš su izjave davali Raca i Ćorić.Oboje su rekli da je cena 42din+PDV i da će možda ići koji dinar gore ali se ne zna.Navodno oni zadovoljni sa tom cenom.U tom kontekstu mi je ćale preneo vesti.
a ko ce da divlja cena ili mi ako ostanemo na ovih 44,48 i 50 kako se placa sveTamo sam i ja gledao.Raca je rekao da je trenutna cena 42+pdv ali da je realna pocetna cena trebalo da bude 50.Zbog cene 42+pdv ce doci do divljanja.Otprilike je ovako rekao