Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

5 kg maksimalnoPozdrav ljudi, imam jedno pitanjce u vezi kompostiranja... Vrsimo neko istrazivalje za fakultet, pa nam treba pomoc. Vrsimo kompostiranje 18kg trave bez bakterija i 16kg sa bakterijama, pitanje je koliko cemo komposta dobiti na kraju procesa. Kompostiramo u plasticnim kontejnerima koji se nalaze u hladu, uz redovno mesanje... Proces traje 3 meseca... Hvala unapred!![]()
У свим рецептима за ову и сличне операције и поступке редовно фали "мала тајна великог мајстора".
. A i da nije 100% suva , kolika je ta vlaga koja ce rashladiti kucu. Kao toplotni izolatori je OK, kao i za grejanje ima logike i teoretski je izvodljivo.
Da obnovimo malo temu !..Da li ima neko iskustva sa kompostiranjem oklaska kukuruza (sapurike, sisarke, kunine...), kako je vec ko zove? Krunio sam kukuruz i imam nekih 15-ak kubika toga, samleo bih na 8mm-1cm i dodavao na svinjski stajnjak. Znam da se u stajnjaku u celom komadu tesko raspada, skoro nikako, za razliku od slame. Ali, ako bi je usitnio?