Sa obzirom da na slici imamo ukorovljen sljivik na levoj strani slike moguce je da je kod nas.:haha:
Krajisnik Član Učlanjen(a) 12 Avg 2010 Poruka 708 Lokacija Krusevac,Selo Bosnjane 8 Dec 2012 #81 bojan nimberg je napisao(la): Kliknite za proširenje... Sa obzirom da na slici imamo ukorovljen sljivik na levoj strani slike moguce je da je kod nas.
bojan nimberg je napisao(la): Kliknite za proširenje... Sa obzirom da na slici imamo ukorovljen sljivik na levoj strani slike moguce je da je kod nas.
nemanja_st01_58 Član Učlanjen(a) 5 Feb 2009 Poruka 1.339 Lokacija Krusevac/Beograd 8 Dec 2012 #82 Ovo su vrbe, imaju nemci to pored njihovih pašnjak, baš liči na tipični nemački ili švajcarski pašnjak. Nema šanse da je kod nas.
Ovo su vrbe, imaju nemci to pored njihovih pašnjak, baš liči na tipični nemački ili švajcarski pašnjak. Nema šanse da je kod nas.
Mare SM Novajlija Učlanjen(a) 7 Jan 2012 Poruka 18 Lokacija Aleksandrovo 13 Jan 2013 #83 pozdrav svima. ova ovca mi se cini zaista zanimljivom, pa me zanima da li je neko uspeo uvesti ovu rasu ili gde imamo najblizu farmu ove rase (sem Holandije, Ceske i Irske ). hvala na informacijama.
pozdrav svima. ova ovca mi se cini zaista zanimljivom, pa me zanima da li je neko uspeo uvesti ovu rasu ili gde imamo najblizu farmu ove rase (sem Holandije, Ceske i Irske ). hvala na informacijama.