Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno tako!Hvala ti mnogo, sjeme stvarno veoma lijepo izgleda! Koliko si ga placao tako tretirano? Kako bih volio da mogu i ja da ga kupim tako ali nema sanse. Maxim je fungicid a Imidor insekticid, zar ne?
Hvala ti mnogo, sjeme stvarno veoma lijepo izgleda! Koliko si ga placao tako tretirano? Kako bih volio da mogu i ja da ga kupim tako ali nema sanse. Maxi
m je fungicid a Imidor insekticid, zar ne?
Jeste gledali emisiju o prinosima zp hibrida po inostranstvu ?? Zadivljujuci prinosi svi ih hvale !! Ostvarivani su prinosi preko 18 t po hektaru negde cak i veci prinosi kukuruza i to vecina bez navodnjavanja.
Prica od pre 30-ak godina iz mog sela je da je covek na 3 k.j imao 30300 kg kukuruza!To nije sigurno laz,posto je prica 100% istinita i to znaju mnogi ljudi,sto se kaze verodostojna je!To znaci da je i pre radjalo,e sad koji hibrid je tad bio ne znam,ali znam da je njiva blizu sela i kazu da je taj covek pre stalno bacao na tu njivu stajnjaka,nije imao puno zemlje...18 tona?????? Brate ovo je puno
Izgleda da Zp hibridi vole pustinju jer u mom kraju bruka,ja imam tako lose iskustvo,sejao sam 684 oko 40 hektara agrotehnika ispostovana maksimalno prinosu oko 1 tona po hektaru sad ni dzabe seme da daju ne hvala.Jeste gledali emisiju o prinosima zp hibrida po inostranstvu ?? Zadivljujuci prinosi svi ih hvale !! Ostvarivani su prinosi preko 18 t po hektaru negde cak i veci prinosi kukuruza i to vecina bez navodnjavanja.