ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
Po savetu clana rasa02 pazario 6 vreca zp 606 i jako sam zadovoljan pogotovo kalibracijom vrece imaju od 8.5 do 8.7 kg ali nigde ne vidim gde pise kolika je energija i klijavost? e sad dal sam corav ili neupucen :sta:

Jel to vreća od 25.000 zrna? Nešto to mnogo teško, 8.5kg?! Ja isto hoću da sijem 606, možeš li molm te slikati kako izgleda sjeme?

Hvala ti mnogo, sjeme stvarno veoma lijepo izgleda! Koliko si ga placao tako tretirano? Kako bih volio da mogu i ja da ga kupim tako ali nema sanse. Maxim je fungicid a Imidor insekticid, zar ne?

Jeste gledali emisiju o prinosima zp hibrida po inostranstvu ?? Zadivljujuci prinosi svi ih hvale !! Ostvarivani su prinosi preko 18 t po hektaru negde cak i veci prinosi kukuruza i to vecina bez navodnjavanja.

Dali u Iraku ili u Iranu ispravite me bilo je na dobra zemlja na b92 u prosloj emisiji a i u nekoj drugoj sam gledo sad ako oni lazu ali sto bi lagali sami sebe .

18 tona?????? Brate ovo je puno
Prica od pre 30-ak godina iz mog sela je da je covek na 3 k.j imao 30300 kg kukuruza!To nije sigurno laz,posto je prica 100% istinita i to znaju mnogi ljudi,sto se kaze verodostojna je!To znaci da je i pre radjalo,e sad koji hibrid je tad bio ne znam,ali znam da je njiva blizu sela i kazu da je taj covek pre stalno bacao na tu njivu stajnjaka,nije imao puno zemlje...

Jeste gledali emisiju o prinosima zp hibrida po inostranstvu ?? Zadivljujuci prinosi svi ih hvale !! Ostvarivani su prinosi preko 18 t po hektaru negde cak i veci prinosi kukuruza i to vecina bez navodnjavanja.
Izgleda da Zp hibridi vole pustinju jer u mom kraju bruka,ja imam tako lose iskustvo,sejao sam 684 oko 40 hektara agrotehnika ispostovana maksimalno prinosu oko 1 tona po hektaru sad ni dzabe seme da daju ne hvala.

• Like
Reagovanja: PKB
Ako se to tvoje lose iskustvo odnosi na proslu godinu onda nije ni cudno,najgore su prosli hibridi pune vegetacije.

• Like
Reagovanja: PKB
Nazad
Vrh