ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
ja naručio 684 ultra po 3000 sa imidorom ovogodišnje seme 100% jer prošle godine nije bilo tretiranog semena imidorom a ima i obično seme 684 po ceni od 2650 ovogodišnje kupuju velike količine i imaju dobru rabat

Kod nas je druga grupa 2620 a treca 2850 din.Ima jos nesto i sa gratis imidorom.

U Sremu je prodaja ZP hibrida povećana za preko 30%,najnoviji hibridi su pravi hit!

ako se skida u zrnu 555 i 560, brze odpustaju vlagu od 505, ova 2 cu probati i 427...
ja vrlo lako resavam dilemu sa ZP hibridima, stavim ih na istoj parceli sa nekim stranim hibridom i rezultat ovrsenog zrna kaze svoje...tako sam resio pre par godina 434, stavio ga u ogledu sa Pakom i nije imao nikakvu sansu 434...tako cu i ove godine staviti gore pomenute hibride pa neka se izbore za mesto na mojim njivama...kao sto je 735 dobio svoje mesto u proizvodnji silaze, jer su ostali hibridi bili sitna boranija za njega...

dal sam prekocio koju stranicu pa nisam obavesten ali nema vise ZP hibrida suncoketa, bio danas u Z.Polju u prodavnici i sacekalo me iznenadjenje a vidim da u novom katalogu ih nema

Pre neki dan stiglo seme ZP 606 i 427 cena 2700 din i besplatan prevoz na adresu.Ja zadovoljan

rcobhf.jpg
vo1gyt.jpg

Рашо јел има семена соје у продаји и која је цена и испразни сандуче за пп

Za branje ZP hibridi.Pored standardnog ZP 684 ,za probu smo uzeli ZP 606iZP 600 .Uzeli smo još 505 i 560 koje ćemo kombajnirati ako ovi iz grupe 600 napune kotarke.

Nazad
Vrh