Meni je vlaga svih baš zapala za oko i na ovakvu godinu a pogotovo ovaj sušni period jako je sporo otpuštaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva su iskustva sa zp 341 na losijem zemljistu, trazim neki hibrid za krunjunje, u pitanju je zakorovljena parcela, retko kad djubrena. On mi je zapao za oko jer je preporuka od 60 do 70 hiljada biljaka po hektaru, svi ostali iz fao 300-400 zp i drge semenske kuce traze mnogo vecu gustinu sto po meni ta parcela ne moze da izgura.
Posej ZP 434 taj ti je provereno dobar bas za to sto ti trazis.Kakva su iskustva sa zp 341 na losijem zemljistu, trazim neki hibrid za krunjunje, u pitanju je zakorovljena parcela, retko kad djubrena. On mi je zapao za oko jer je preporuka od 60 do 70 hiljada biljaka po hektaru, svi ostali iz fao 300-400 zp i drge semenske kuce traze mnogo vecu gustinu sto po meni ta parcela ne moze da izgura.