zokidrum

zokidrum je napisao(la):
Drzi se ona dobro, verujte mi. Nema potrebe za nekom vecom restauracijom, samo da se malo okreci....
Možda neka ćeramida da se namesti i tako još po nešto :ppozdrav:

E, to jeste. Mora da se prepokrije, i videcemo jos po nesto, ali nista nije hitno toliko.... :ppozdrav:

zokidrum je napisao(la):
E, to jeste. Mora da se prepokrije, i videcemo jos po nesto, ali nista nije hitno toliko.... :ppozdrav:
Dali je šta urađeno na mojoj lepotici,tj.tvojoj etno kući :cao: :haha: :ppozdrav:

Nije nista, nisam imao vremena a ni ::novac:: bas mnogo. Ima vremena, nista joj ne fali ovako, dobra je ona

zokidrum je napisao(la):
Nije nista, nisam imao vremena a ni ::novac:: bas mnogo. Ima vremena, nista joj ne fali ovako, dobra je ona
Ok Zoki,sigurno može izdržati do sledeće godine,a oda će valda biti vremena a i ::novac::

Danas se u mojoj kuci jede, pije, odmara i slavi. Slavim 21.rodjendan!! :ppozdrav:

Slavljenik iygleda nije pročitao ovo :nono: Kosjerac badava smo čestitali :haha: :haha:

Боро мора да је код зокија било мало више алкохола па није видео ни комп.

Kosjerac je napisao(la):
Боро мора да је код зокија било мало више алкохола па није видео ни комп.
Нешто има сигурно,у противном видео би честитке :haha: :haha:

Video je slavljenik al nije imao vremena da odg. Ja slavio rodjendan tri dana, po srpski :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: hvala vam puno kolege forumasi!!

zokidrum je napisao(la):
Video je slavljenik al nije imao vremena da odg. Ja slavio rodjendan tri dana, po srpski :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: hvala vam puno kolege forumasi!!
He he,onda je Kosjerac u pravu :haha: :haha: :haha:

Za vikend ozenio mi se brat!! :veseljak:: :veseljak:: :veseljak:: :veseljak:: :veseljak:: ::vino:: ::vino:: ::vino::

14ul010.jpg

Ja i moja bolja polovina ::namigivanje::

2q9wi9k.jpg

A ovako kod nas muzika uzima baksis....

30ucxfo.jpg

Zoki,tebi i tvojoj porodici,neka je sa srećom nova snajka ::vino::

Zasadicu je, naravno.... To je inace sljivina grancica, za svadbu okicena novcem koji daju svi sa stola na kome stoji.... stari obicaj u mom kraju. ::namigivanje:: A sto se tice nase male prinove, svi je rado ocekujemo na prolece..... :D

Nazad
Vrh