Možda neka ćeramida da se namesti i tako još po neštozokidrum je napisao(la):Drzi se ona dobro, verujte mi. Nema potrebe za nekom vecom restauracijom, samo da se malo okreci....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda neka ćeramida da se namesti i tako još po neštozokidrum je napisao(la):Drzi se ona dobro, verujte mi. Nema potrebe za nekom vecom restauracijom, samo da se malo okreci....
Dali je šta urađeno na mojoj lepotici,tj.tvojoj etno kućizokidrum je napisao(la):E, to jeste. Mora da se prepokrije, i videcemo jos po nesto, ali nista nije hitno toliko....
Ok Zoki,sigurno može izdržati do sledeće godine,a oda će valda biti vremena a izokidrum je napisao(la):Nije nista, nisam imao vremena a ni bas mnogo. Ima vremena, nista joj ne fali ovako, dobra je ona
Нешто има сигурно,у противном видео би честиткеKosjerac je napisao(la):Боро мора да је код зокија било мало више алкохола па није видео ни комп.
He he,onda je Kosjerac u pravuzokidrum je napisao(la):Video je slavljenik al nije imao vremena da odg. Ja slavio rodjendan tri dana, po srpski hvala vam puno kolege forumasi!!