zokidrum

Hvala puno na lepim zeljama :cao:

@Zokidrum,kako su ti rodili lesnici?Ja u selu imam par stabala,ali su slabo rodili,Takodje imam 40 stabala Sljive,i one nisu rodile...A nije ih mraz dohvatio,neznam sta je? ::lose:: ::lose::

Moguce je, ako im je rana vegetacija, ili ako su blizu vode, da nemaju rod nista. To vazi za svaku biljku. Dosta imaju rese, ali ne znam, videcu kad odem u selo. Mislim da ce biti nesto roda, s obzirom na kolicinu padavina koja je bila dosad, i vetra koji je pratio ::super::

Nisu pored vode,i lesnici i sljive su na nadmorskoj visini od 150m.Radjalo je to proslih godina,ali sada stvarno neznam sta je ::lose:: ::lose::

Zakazalo oprasivanje ove godine, ili im jos vegetacija nije krenula. Nesto jeste u svakom slucaju ::lose:: ::lose:: ::lose::

zokidrum je napisao(la):
Zakazalo oprasivanje ove godine, ili im jos vegetacija nije krenula. Nesto jeste u svakom slucaju ::lose:: ::lose:: ::lose::
@Zoki,stvarno neznam šta je,sem Dudova,nijedna druga voćka nije rodila.Desi se da neka rodi a neka ne,ali ovo je baš katastrofa :zli:

Da ne poverujete!!!! i kod mene isti slucaj. Imao malo dudova i tresnji, ostalo corak. Mada, bitno je da ima lesnika i oraha....... na to se barem ne zalim.....

zokidrum je napisao(la):
Nije toliko, nema toliko posla na njima za njega. Ima, al to nije neki posao. Nedam ja da se na njemu vide godine, ni ja ni moj otac, cuvamo ga. skoro ga ceka i kompletno farbanje....
@Zokidrum,da li ste radili sređivanje i farbanje na Ursusu.Ako jeste,postavi neku sliku da vidimo kako izgleda :ppozdrav: ::namigivanje::

Nismo, cika Boro. Nema se vremena. Mislim da cu ga ove godine samo detaljno oprati. Osim ako ne nadjem negde kompresor sa pistoljem. Videcemo..... :ppozdrav:

zokidrum je napisao(la):
Nismo, cika Boro. Nema se vremena. Mislim da cu ga ove godine samo detaljno oprati. Osim ako ne nadjem negde kompresor sa pistoljem. Videcemo..... :ppozdrav:
@Zokidrum,ajd kad ga uradiš,postavi sike,da vidimo kako izgleda ::namigivanje::

Sumnjam da cu uskoro da ga farbam, ali kad ga uradim, trebalo bi da izgleda kao da je juce izasao iz fabrike.... ::namigivanje:: ::namigivanje::

Jel ostaje ista boja,ili se nešto menja :cao: kakve će boje biti felne :haha:

Vratio se iz mrtvih!!!!!! Preziveo upalu pluca, bolnicu, i evo me opet medju najboljim drustvom....... Cika Boro, ostaje isti, kao kad je izasao iz fabrike......

Dobro ti nama dšao,i neka si živ i zdrav,sad se malo čuvaj :cao: nedostajao si nam ovde na forumu :ppozdrav:

Za cika Boru:
Slicnu gradjevinu kao i vi u svom selu imam i ja na plantazi, to je kolibica, veoma stara, ali se i dalje drzi i sluzi svrsi.

199l51.jpg

zokidrum je napisao(la):
Za cika Boru:
Slicnu gradjevinu kao i vi u svom selu imam i ja na plantazi, to je kolibica, veoma stara, ali se i dalje drzi i sluzi svrsi.

199l51.jpg
Auuu što je lepa,sačuvaj je od propadanja,tako nešto više se ne pravi.Potrudi se malo je čisto zaštitno restauriraj,vredeće svsku paru i kap znoja :ppozdrav: :ppozdrav:

Drzi se ona dobro, verujte mi. Nema potrebe za nekom vecom restauracijom, samo da se malo okreci....

Nazad
Vrh