Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Zoki,stvarno neznam šta je,sem Dudova,nijedna druga voćka nije rodila.Desi se da neka rodi a neka ne,ali ovo je baš katastrofazokidrum je napisao(la):Zakazalo oprasivanje ove godine, ili im jos vegetacija nije krenula. Nesto jeste u svakom slucaju
@Zokidrum,da li ste radili sređivanje i farbanje na Ursusu.Ako jeste,postavi neku sliku da vidimo kako izgledazokidrum je napisao(la):Nije toliko, nema toliko posla na njima za njega. Ima, al to nije neki posao. Nedam ja da se na njemu vide godine, ni ja ni moj otac, cuvamo ga. skoro ga ceka i kompletno farbanje....
@Zokidrum,ajd kad ga uradiš,postavi sike,da vidimo kako izgledazokidrum je napisao(la):Nismo, cika Boro. Nema se vremena. Mislim da cu ga ove godine samo detaljno oprati. Osim ako ne nadjem negde kompresor sa pistoljem. Videcemo.....
Auuu što je lepa,sačuvaj je od propadanja,tako nešto više se ne pravi.Potrudi se malo je čisto zaštitno restauriraj,vredeće svsku paru i kap znojazokidrum je napisao(la):Za cika Boru:
Slicnu gradjevinu kao i vi u svom selu imam i ja na plantazi, to je kolibica, veoma stara, ali se i dalje drzi i sluzi svrsi.