Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otvorite malo dojno sito i resen problem zrna u hederu,KOMBAJNERI...Meni se isto desavalo da vraca neovrseno zrno ,ja sam otklonio na taj nacin sto sam iscistio hvatac kamena ispred podbubnja i podesio veci ulazni zazor i sad vise nevraca
. Juce sam kosio Apac i pokosio sam pola njive i presao sam kod drugog coveka da kosim.Danas sam nastavio tu moju njivu od juce ali od jednom pocinje da prska zito ispred kombaja.i probao sam polako da vozim ,pa sam probao pun varijator pa pola varijatora i opet isto izbaciva pa to ti je ,a i kosio sam nisko pa je bilo mase....samo mora da je to donje sito jer sam ga ja juce zatvorio. sutra cu da ga malo otvorim pa ce da vidimoZavisi od onoga sto meri...Lom je teži od pleve...
imao sam i jedan i drugi....ali ubedljivo 142.....jednostavnija resenja za pogone.....odrzavanje...Koje su neke od osnovnih razlika između 142 i 162 kombajna?
Ili ajde da pitam koji je bolja varijanta za kupovinu i košenje 65-70ha(pšenica,suncokret,kukuruz)što se samog rada i održavanja tiče?