kinez
Član
kako to merite tezinu u metrima kod nas postoji vaga za to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
metar-100 kg.kako to merite tezinu u metrima kod nas postoji vaga za to
Danas opet osinula osovina slamotresa zadnja,ovo je druga od jesenas i izgleda da je kupljena napuknuta,neznam zasto je lomi i svaku na isto mesto na sredinu izmedju drugog i treceg slamotresa?
Da li je taj "majstor" clan ovog foruma?-Juce je ujaku vrsio jedan "majstor" sto isto ima celu osnovnu i dovoljno para za kombajn(nije zmaj,ovaj je "rasne boje") na 130 predatih meteri 10 su odbici jer majstor "ne moze da udje u fazu kombajna" ne vrede ni upustva koja je dobio,kazu mu seoski majstori da je neko cudo sto ne vrsi lepo jer kad isto tako podese zmaja on vrsi bez problema.
Ne treba fakultet,ali kliker da bi se razumela upustva,katalozi,seme i ostalo definitivno TREBA!! I jos nesto i strucni nazivi...polako prolazi vreme frljanja termina iz razloga sto je proslo vreme kad odete kod Mike koji napamet zna svaki saraf kombajna(a nije bilo ni tesko nauciti koristio se zmaj pa 5 mesta przano i onda nista) ali danas kada se narucuje po katalozima ili preko interneta(kao jusel) jako je bitno znati strucne nazive delova.
Danas opet osinula osovina slamotresa zadnja,ovo je druga od jesenas i izgleda da je kupljena napuknuta,neznam zasto je lomi i svaku na isto mesto na sredinu izmedju drugog i treceg slamotresa?
Nije clan,taj MAJSTOR sto je lane vrsio(znam na koga mislis) on bi opet vrsio da sam bio kuci da organizujem al jbg evo me gulim ispite.Da li je taj "majstor" clan ovog foruma?
Zainteresovani smo!Ima kvalitetnih kovanih osovina rađenih iz 3 alata na jednom mestu.Cena je 95 eura a broj vam mogu poslati na p.p ako ste zainteresovani.
Samo nagadam sta moze da bude , ali moze i to biti da prednje i zadnja osovina nisu od istog proizvodaca pa nisu ni isti dovoljno je razlika i koji milimetar da bi se grejalo i pucalo , napomijem samo nagadam ali bi vredelo kupiti na istom mestu obe osovine i promenuti ih zajedno i mozda bi to i resio problem .Danas opet osinula osovina slamotresa zadnja,ovo je druga od jesenas i izgleda da je kupljena napuknuta,neznam zasto je lomi i svaku na isto mesto na sredinu izmedju drugog i treceg slamotresa?
Da li neko zna zasto mi na kombajnu Zmaj 142 pikap prsti izbacuju zrnevlje zita napolje,tj. ispred kombajna i to u velikoj kolicini?