milanche87
Član
I to sam probao, samo sam dobio na cistociUsmerivaci treba da budu ka prvoj trećini sita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I to sam probao, samo sam dobio na cistociUsmerivaci treba da budu ka prvoj trećini sita
Nije možda do toga, de se neki remen ugreje prilikom rada pa se istegli i gubi obrtaje i samim tim se usporava ladja?Idem iza kombajna i razgrcem slamu i vidim da prosipa ili stavim ruku iza sita pa vidim da sa plevom ima i zrnevlja, ali bukvalno posle polovine krene, sve zivo pokusavao i na kraju sam digao ruke... I sita otvarao i usmerivace pomerao i vetar opet isto... 143 je a biter je na mislim 870 ako se dobro secam, bubanj na lanac 1050, sita gornje na pola i malo vise a donje na 1/3, vetar na 850 i jace sam isao... Usmerivaci gornji na pocetak, ka repu kombajna a donji ka gore na kraju sita, ka sabirnoj, probao usmerivace i donje na pocetak gornje na kraj sita i opet isto... Prva brzina varijator malo vise od pola... 4-4.5 t po jutru hl 78... I nisu stura zrna... I jos sta sam primetio pre podne nema prosipanja od podneva krece...
Au, mislim da sam pogrešio.... Prečnik gumica nije 19.05 nego je 22.2.... pomešao sam sa traktorEm. Aj izmeri pa javi.Jel zna neko pasuju li gumice glavnog kocionog od necega drugog na zmaj 135?
Ko ti garantuje da taj dobri motor ne zategne za par dana? Pa neka traje i npr dve-tri godine, opet nije isplativo po meni. Plati ove godine nekome da ti ovrše a ti odradi tvoj motor laganeze. Barem bih ja tako uradio. Jedino ako ti se Perkins iz nekog razloga smučio pa hoćeš da ga zameniš Mečkom...Generalka preko 2000e, drugi dobar motor (mercedes)1200e.
Zamena motora 2-3dana,
Generalka 2 nedelje u najboljem slučaju.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока