ZMAJ kombajni

Две Недеље Генерална за С46 људи јел сте озбиљни?Прва ствар што можеш да га набуџиш са карикама,главом,пумпом,дизнама...па мајку му у реду за Мечку и ове остале.Иначе сам за генералну што и мене чека не би мењао мотор цркве пумпа,дизне, водена има ту свега.

Две Недеље Генерална за С46 људи јел сте озбиљни?Прва ствар што можеш да га набуџиш са карикама,главом,пумпом,дизнама...па мајку му у реду за Мечку и ове остале.Иначе сам за генералну што и мене чека не би мењао мотор цркве пумпа,дизне, водена има ту свега.
Jedan dan da ga skines sa masine i da ga rasturis,dva,tri dana u mašinskoj na kvarno da ga ubaciš preko reda,taman dok prikupis sve delove I bosista sredi pumpu i dva dana da ga sklopis i vratiš nazad,brže nema šanse da ga jeb....,jedino ako ti tata ima mašinsku,šest,sedam dana.

Predpostavio sam da si radio kod njih.
Rade zaista lepo,nisam imao nikad problem sa njima,znaju svoj posao a sto se cena tice nisu ni skuplji ni jeftiniji od drugih,svi su tu negde,mislim naravno na ove kao malo poznatije.
Verujem da ima delova za tog perkinsa i to u dobrom kvalitetu samo verovatno moras da nosiš šećera i vode kad kreneš po njih 😀

Samo glava 46.000 rsd sve komplet, radilica 22.000 rsd.
Cena delova je šarenolika i stvarno ti treba kocka vode i čaša šećera ako si rešio da uzmeš iz originala(ja nisam naravno).

Za glavu verujem da je otrov skupa,turbo ventil za rusa 1800 din po komadu,glava za rusa izadje oko 250e komplet kad se radi a ukrinci prodaju komplet novu originaljnu za 220e 😀
Sad i motor za ferdzu da uradiš lepo i kvalitetno treba gomila para a ne za nesto ozbiljnije.

Nazad
Vrh