ZMAJ kombajni

Iskreno za tu površinu ne vidim potrebu za većim
I mene su mnogi pitali što nisam uzeo nešto veće
Nemam potrebu, a da kosim kao ostali za 5000din kj i da se vozam po ataru ne želim!!
Jesenas sam radio po 6000 kj i to ako mi je usput ili bar 5_6kj ko hoće može, sečku nemam i ne treba mi!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Iskreno za tu površinu ne vidim potrebu za većim
I mene su mnogi pitali što nisam uzeo nešto veće
Nemam potrebu, a da kosim kao ostali za 5000din kj i da se vozam po ataru ne želim!!
Jesenas sam radio po 6000 kj i to ako mi je usput ili bar 5_6kj ko hoće može, sečku nemam i ne treba mi!!

Apsolutno si u pravu, Još kad dodje neko da te zajebava za pola jutra ,ludilo.

Ja stvarno ne znam kako se isplati
kositi za 5000
Sejanje 1800
Prskanje 1200
Veštak 1200
Oranje 4800
To mi nije jasno?????
Bolje džaba ležati nego džaba raditi!!!
Po tim cenama neću da radim usluge!!!!!

Ja stvarno ne znam kako se isplati
kositi za 5000
Sejanje 1800
Prskanje 1200
Veštak 1200
Oranje 4800
To mi nije jasno?????
Bolje džaba ležati nego džaba raditi!!!
Po tim cenama neću da radim usluge!!!!!

Ja sam uradio kalkulaciju da se moje polovne mašine isplate da samo sebi radim, pa i taj kombajn koji je kao neka stavka, a usluge po tim cenama nek radi ko mora i ko hoće, nemam ništa protiv, ja ću radije sesti sa drugarima u ladovini otvoriti pivo, okrenuti nešto na žaru i biti miran... Što je najgrđe, probao sam, pa posle jedva naplatim, ili mi ostali dužni već 10 godina... Fala lepo, molim lepo...

Kakav kambajn i usluga, ispevana pesma...
U selu ima onih sto zive za vrsaj i verujte mi da bi isli za dz da rade samo da se cuje za njih da su oni majstori, kombajneri itd, a obicne cepanice.
Idu da rade poluispravnim kombajnima, Zmaj 131-132-780 za ne poverovati.
Vuku na prikolicama burad sa vodom pa u otkosu bez stajanja se doliva jer curi na sve strane...
Gore na galeriji pijani vezu dzakove, vozac ludji od ovih pijanih, jednu kocnicu ako ima to je bonus.
Jos kod vas valjda se ide na vecu povrsinu, ovde je vrsaj 150e po h.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kod nas od 2000 do 2500 din po k.j
U našem selu 1800-3000din po kj
Iskreno nekima ne bih sejao ni za 6000din po kj
Ali uvek će biti i onih što se naguze i ovih što naoštre alat
Pa čujem danas od jednog:"posejao sam mu 15kj i rekao mi je para će biti kad bude, NE TRAŽI I NE SMARAJ"!!!!
Tako da nikog mi tu nije žao, ja znam ko je ko, i sa kim radiš sa kim jok da na kraju ne bi bilo JEBEMTIŽENOMAJIKU!!!

Pre neki dan cujem, ovde seju po 8000.
Otimaju se oko usluga...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Шта би било добро за испирање хладњака на Змају 142 Летос ми држао темп на 90 али није преко нити је кувао али баш је било врућина...Антифриз је у њему од увек па сам мислио да га мало исперем.

Не знам ни сам нпр док кипујем он спусти на 75-80...Да знам како функционише термостат,по готово је добра ствар за Јесен кад је хладније.

Почнем данас да радим адаптацију на комбајну за Жито ,не могу кајиш бубња да нашапанујем никако а све сам вратио како је прошле год скинуто 🤔

Izmedju tih velikih varijatorskih remenica ima kajla kad kajla dobije luft i malo se pojede hoce da se zaglavi i ukuci njihovo pomeranje, skupljanje i širenje. Ja sam taj problem imao kod mene. I remenice i na biretu i na bublju imaju one srafove za kljuc 24 i to ploveris koliko je dotegnuti

Почнем данас да радим адаптацију на комбајну за Жито ,не могу кајиш бубња да нашапанујем никако а све сам вратио како је прошле год скинуто 🤔
Da li vrtiš biter dok španuješ?Ne znam koliko si vešt u ovom poslu pa možda tu grešiš.

Nazad
Vrh