ZMAJ kombajni

Slican posao i mi radimo ovih dana. Koju debljinu lima ste uzeli za korito na hederu? I jel ima da se kupi gotov lim ili mora da se roluje?
Takodje sam primetio da su neki od prstiju na puzu losi. Kakva je procedura oko njihove zamene i gde imaju da se kupe?

Slican posao i mi radimo ovih dana. Koju debljinu lima ste uzeli za korito na hederu? I jel ima da se kupi gotov lim ili mora da se roluje?
Takodje sam primetio da su neki od prstiju na puzu losi. Kakva je procedura oko njihove zamene i gde imaju da se kupe?
Kod prsta se otvori onaj poklopac na puzu. Svaki prst ima svoj osigurac. To se izvuce i vadi se prst. Vracanje je malo zeznuto, jer ima malo mesta,ali moze da se uradi.

Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről

I ovo mene čeka neko vreme... Već 4tu godinu kosim žito sa drugarovim kombajnom... 😊 Nikako da se nakanem, a i kad sam gledao drugi da kupim isto njesra..

Debljina lima ,mislim da je 1,5 a kupljeno je gotovo korito kod Stojana iz Mola.Mislim da je oko 150 e sa vansezonskim popustom.
Kako ste zadovoljni za co2 aparatom? Do koje debljine zavarujete sa njime?
Ja sam samo probao da radim sa njim ,mlađi sin ga koristi za limove a sve ostalo sa klasičnom elektrodom.

Zna li neko koja je spoljašnje dimenzije hedera 4 reda za Zmaj 142? Jedan komšija hoće da betonira ogradu na istom mestu gde je sada stara ograda a kombajn mi uvek ide po bedenu sa suprotne strane jer ne može da prodje. Pa da mu se skrene pažnja pošto on kaže da ima 4metra.

Vario sa CO2 jasic i za sada drži.
581f059c9bc2662f7dfe68242e434bd4.jpg

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока

Što ne bi držalo? Ja sam pre neki dan zavario kumu ram na krilu od setvospremača, na licu mesta. Malo nezgodno moralo da se vari dok krilo stoji uspravno... debljina materijala nekih 15mm.
Raseko brusilicom, napravio nekih 3-4 mm lufta i sve to lepo popunio. Evo ga drži.
Par njih je varilo elektrodom pre toga i uvek je puklo na istom mestu.
Doduše moj nije jasic već varstroj....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

To sa pumpom na hederu sam stavljao na jednog dominator da tera bočnu kosu na hidro motor

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh