Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod prsta se otvori onaj poklopac na puzu. Svaki prst ima svoj osigurac. To se izvuce i vadi se prst. Vracanje je malo zeznuto, jer ima malo mesta,ali moze da se uradi.Slican posao i mi radimo ovih dana. Koju debljinu lima ste uzeli za korito na hederu? I jel ima da se kupi gotov lim ili mora da se roluje?
Takodje sam primetio da su neki od prstiju na puzu losi. Kakva je procedura oko njihove zamene i gde imaju da se kupe?
Kako ste zadovoljni za co2 aparatom? Do koje debljine zavarujete sa njime?
Debljina lima ,mislim da je 1,5 a kupljeno je gotovo korito kod Stojana iz Mola.Mislim da je oko 150 e sa vansezonskim popustom.Slican posao i mi radimo ovih dana. Koju debljinu lima ste uzeli za korito na hederu? I jel ima da se kupi gotov lim ili mora da se roluje?
Takodje sam primetio da su neki od prstiju na puzu losi. Kakva je procedura oko njihove zamene i gde imaju da se kupe?
Ja sam samo probao da radim sa njim ,mlađi sin ga koristi za limove a sve ostalo sa klasičnom elektrodom.Kako ste zadovoljni za co2 aparatom? Do koje debljine zavarujete sa njime?
Može da se ubudžiA kako rešiti hidro pogon vitla?