savopunck
Banned
Pa biter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijemni je prije bubnja i korpe a odbojni je izaКо Митар Мирић само кажи само ми покажииии
Ja sam verovali ili ne navario na licu mesta i obradio malom fleksom. Malo je bacala osovina ali je odradila jos 200 kj. Posle je otisla sa kombajnom kod novog vlasnika.Kako naj lakse izvaditi osovinu odbojnog bitera na zmaj 142,
Zajela mi se na lezaju pa neznam smije li se to navariti pa obraditi ili nova osovina
Aj sto ti verujem nego sam isto to uradio samo na osovini doba gde je naravno manje opterecenje pa je izdrzala preko 800kj od kad je navarena, dobar majstor bioJa sam verovali ili ne navario na licu mesta i obradio malom fleksom. Malo je bacala osovina ali je odradila jos 200 kj. Posle je otisla sa kombajnom kod novog vlasnika.
Mislim da je 500 evra ,ima kljunove ,reduktor ,kolica su sa njim................Koliko ga je koštao ?
Ovo nije loša ideja ,da namesti ovaj "grbav" ,kada je već rasturen.Trebali ste uzeti za psenicu heder sa produzenim stolom a postojeci ostaviti za suncokret
Ne verujem...mi imamo na 142 produzeni sto za soju special.Verovatno je mislio na heder od Z170.Malo je teže prilagoditi ga za Z142.
Ne mora od zmaja, moze i od mekog stranog.... sa produzenim stolom kao npr od 143 dosta lepse uvlaci masu pod puz i u grlo pa samim tim i u dob. Drugar ima zadnju seriju 142 sa koritom hedera kao na 143 i velikim vitlom i lepse i lakse ide od 142 sa klasicnim hederom@MONTOYA A koji 142 ima sa produzenim stolom ?,mislim fabricki.Za psenicu iskreno i ne treba produzeni sto,mnogo je bitnije za soju i pogotovo uljanu repicu.