ZMAJ kombajni

Kako naj lakse izvaditi osovinu odbojnog bitera na zmaj 142,
Zajela mi se na lezaju pa neznam smije li se to navariti pa obraditi ili nova osovina
Ja sam verovali ili ne navario na licu mesta i obradio malom fleksom. Malo je bacala osovina ali je odradila jos 200 kj. Posle je otisla sa kombajnom kod novog vlasnika.

Ja sam verovali ili ne navario na licu mesta i obradio malom fleksom. Malo je bacala osovina ali je odradila jos 200 kj. Posle je otisla sa kombajnom kod novog vlasnika.
Aj sto ti verujem nego sam isto to uradio :ROFLMAO: samo na osovini doba gde je naravno manje opterecenje pa je izdrzala preko 800kj od kad je navarena, dobar majstor bio 😁
Zadnji dan pred ovu kisu puce! Na jedared poceo da povraca klipove, stanem iskljucim adapter i obletim oko kombajna sve se vrti u punoj brzini normalno. Reko razkalao se biter, skocim gore da vidim dal se okrece posto nemam zavesici iza bitera, okrece se! Aj nize glavu kad vidim sinu od doba stoji 😂 kako je lepo pukla nit je pao dob na korpu niti je pogon otpao, sve u redu samo puklo u sredu 😂
Nova se jos nije zavrtela ako da bog od ponedeljka.

Poslednja izmena:
Mlađem Kiraju dojadilo da svake sezone sprema heder za suncokret pa je kupio još jedan heder .Postojeći će biti za pšenicu a ovaj za suncokret.

@MONTOYA A koji 142 ima sa produzenim stolom ?,mislim fabricki.Za psenicu iskreno i ne treba produzeni sto,mnogo je bitnije za soju i pogotovo uljanu repicu.

@MONTOYA A koji 142 ima sa produzenim stolom ?,mislim fabricki.Za psenicu iskreno i ne treba produzeni sto,mnogo je bitnije za soju i pogotovo uljanu repicu.
Ne mora od zmaja, moze i od mekog stranog.... sa produzenim stolom kao npr od 143 dosta lepse uvlaci masu pod puz i u grlo pa samim tim i u dob. Drugar ima zadnju seriju 142 sa koritom hedera kao na 143 i velikim vitlom i lepse i lakse ide od 142 sa klasicnim hederom

Nazad
Vrh