ZMAJ kombajni

Da li ti hvata taj sirak na otkidačke valjke kad počne da usporava, možda su kontra noževi razmaknuti!?

Ма какви чисти ваљци нон стоп ножеве сам скидао који су добри оштрио који нису заменио новим...Пробаћу да сатегнем кајиш погона адаптера .

Мени лимарија шасија комбајна...
Ja se vodim time da sve mogu okrpiti i povariti sem motora i guma
Ovaj kombajn sam znao od ranije drugar mu je radio generalnu 20h pre prodaje gume nove, lanci u levatorima novi šine nove, kvačilo novo, sabirna nova, lanac u grlu nov, akomulator nov svi kaiševi novi adaptacija i sve to za 2600e
Nisam mogao odbiti
Uložio sam još 1300e i fali farbanje
Ne mislim da ga menjam bar 10_15g možda ni tad do površina se ovde ne može doći a za nešto usluga preko ovog što radim nemam vremena!!
Sečka mi NE treba
Treba mi adapter sa tarupom i ove god ću pozajmiti od drugara da uradim kukuruz jer on radi samo svoje 15kj kukuruza

Jutrošnji ulov
Ravna cela i prazna
Vredi 2 gajbe rogatog
(zlu ne trebalo)

Sent from my moto e5 using Tapatalk
aafc06b2aa6142ec7c10264012836fbc.jpg

Poslednja izmena:
Ja se vodim time da sve mogu okrpiti i povariti sem motora i guma
Ovaj kombajn sam znao od ranije drugar mu je radio generalnu 20h pre prodaje gume nove, lanci u levatorima novi šine nove, kvačilo novo, sabirna nova, lanac u grlu nov, akomulator nov svi kaiševi novi adaptacija i sve to za 2600e
Nisam mogao odbiti
Uložio sam još 1300e i fali farbanje
Ne mislim da ga menjam bar 10_15g možda ni tad do površina se ovde ne može doći a za nešto usluga preko ovog što radim nemam vremena!!
Sečka mi NE treba
Treba mi adapter sa tarupom i ove god ću pozajmiti od drugara da uradim kukuruz jer on radi samo svoje 15kj kukuruza

Jutrošnji ulov
Ravna cela i prazna
Vredi 2 gajbe rogatog
(zlu ne trebalo)

Sent from my moto e5 using Tapatalk
aafc06b2aa6142ec7c10264012836fbc.jpg
Imam klackalice ako ti trebaju.

Ko vam je radio odnosno kod koga ste kupili sečku i koja je cena? I mene čeka to al verovatno tek za sledeću sezonu

Pa ne znam ni da li postoji drugo rešenje sem uzeti pogon sa te remenice koju pogoni dupli kaiš..
Video sam jedan gde je sa jedne 6ougaone osovine pogon na drugu preko lanca ali oko te glavne cevi, tek mi se to ne sviđa..

Mozda i najbolje tako, mnogi uzmu sa donje osovine za pogon secke, ali onda hoce da slajfuje taj siroki kajs

Kako naj lakse izvaditi osovinu odbojnog bitera na zmaj 142,
Zajela mi se na lezaju pa neznam smije li se to navariti pa obraditi ili nova osovina

Čela komplet sa glavčinom i onda izvučeš osovinu napolje zajedno sa kućištem ležaja.Tako je rađeno kod mene na 141.

Nazad
Vrh