grunt
Član
Наравно слажем се у потпуности.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se vodim time da sve mogu okrpiti i povariti sem motora i gumaМени лимарија шасија комбајна...
Imam klackalice ako ti trebaju.Ja se vodim time da sve mogu okrpiti i povariti sem motora i guma
Ovaj kombajn sam znao od ranije drugar mu je radio generalnu 20h pre prodaje gume nove, lanci u levatorima novi šine nove, kvačilo novo, sabirna nova, lanac u grlu nov, akomulator nov svi kaiševi novi adaptacija i sve to za 2600e
Nisam mogao odbiti
Uložio sam još 1300e i fali farbanje
Ne mislim da ga menjam bar 10_15g možda ni tad do površina se ovde ne može doći a za nešto usluga preko ovog što radim nemam vremena!!
Sečka mi NE treba
Treba mi adapter sa tarupom i ove god ću pozajmiti od drugara da uradim kukuruz jer on radi samo svoje 15kj kukuruza
Jutrošnji ulov
Ravna cela i prazna
Vredi 2 gajbe rogatog
(zlu ne trebalo)
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Uf,bice veselo ali potreban je bas doooobar cekic i ide to,kad smo mi menjali nasu staru sam odneo kod strugara da je navari i obradi i eno je cuti zlu netrebala.Kako naj lakse izvaditi osovinu odbojnog bitera na zmaj 142,
Zajela mi se na lezaju pa neznam smije li se to navariti pa obraditi ili nova osovina
Kako mislis čela bitera mogu li prociIseku se čela bitera i izvuku sa sve osovinom a posle ih svučeš sa osovine i zavariš nazad.